• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

הקו צבע שחור הוא של הפלג.
יש מספר נוסף של ארגון בשם עזרם ומגינם שהוא ארגון של דגל התורה בתמיכת הרב הירש.
לא נראה לי שיש הבדל ביניהם לענין הזעקת המוחים. כולם עושים אותו דבר, רק שהפלג יותר מנוסים ומיומנים.

למיטב ידיעתי עזרם ומגינם עוזר עם עו"ד. הכי טוב זה למנוע את המעצר באמצעות צבע שחור, ואז לא יושבים בכלא, וכמובן שמתייתר הצורך לעו"ד.

אם נציגינו היו עושים מה שצריך, לא היינו צריכים לבנות בתי חולים מתחת לגשר.

הדיווח מדלג על ההתנהגות הנוראית של השדרן י א
שהתווכח אם האמא האם מדובר במקרה של בחור ישיבה שצריך להזדעזע.
או בגלל שהוא עובד כמה שעות, אז לא
האמא ניסתה לטעון שעד גיל 20 היה בחור ישיבה מלא וגם עכשיו הוא כזה רק עובד כמה שעות
והמראיין התווכח
מרוב הלם כיביתי את הרדיו ולא שמעתי את ההמשך......
כואב באמת!
אבל עם כל הכאב, קודם נדרוש מהם שיגינו על הבחורים שתורתם אומנותם באמת.
רבותי תלמידי מרן עורו והתעוררו
האש בוערת אוכלת שורפת !!!

אני יושב וכאוב כולי אחרי הראיון ששמעתי עם אבא של בחור ישיבה כמובן ספרדי משלנו שעצור בכלא 10.
והוא מדבר בכאב רב על כך שהוא מקבל עזרה מהעדה החרדית ולא מהעסקנים שלנו .
הוא מזכיר את שמו של מרן ומצטט את דבריו.
הוא מדבר בכאב רב על כך שהבן שלו בוכה כל הזמן בכלא, והמצב הנפשי שלו קשה מאוד.
האם לא אנחנו תלמידיו אלו שצריכים להיות לו לעזר?????? (אם הייתי צעיר והיה לי כוח ...)

אני פונה אליכם בתחינה הבחורים הללו מקבלים עזרה משפטית מהעדה החרדית.
אבל תמיכה נפשית אמיתית הם יכולים לקבל רק מאתנו.
זה לא קשה כל כך, המשפחה הזו מתגוררת בחולון.
יש בחולון הרבה רבנים שקשורים למרן כמו בכל עיר בארץ
מספיק שיהיה מישהו מתלמידי מרן שירים טלפון, לכמה רבנים שיעלו לבית המשפחה לעודד לחזק, שיבקרו את הבחור בכלא.
עידוד הוא יקבל מהרבנים שהוא מכיר, מהתלמידים של מרן שאותם הוא מעריך, לא מעסקנים מהעדה החרדית, כמה שהם יהיו טובים ומסורים, הם לא יכולים להחליף אותנו.

אם בליל שישי קבוצה של בחורים תלמידי מרן יעלו אליהם הבייתה וישירו שירי חיזוק
ויעודדו את בני המשפחה אחרי המעצר האלים והקשה שהם חוו לבן הצדיק שלהם כמה כח זה יכול לתת.
זה הבדל של שמים וארץ האם המעצר חלילה ישבור או יחזק - זה תלוי בנו !!!
זה הכאב שלנו, אלו הבנים שלנו, אנחנו צריכים להיות בחזית !!!!!

כל המשפחות מצטטות את הפסק של מרן לזרוק את הצווים לאסלה,
הם לא קשורים לעדה החרדית, רק אנחנו יכולים לתמוך בהם.
תלמדו מהרב סורצקין איך הוא עודד את התלמיד שלו.
נכון אין לנו את הכספים והקשרים שיש לו אבל יש לנו לב בוער.
מספיק לב חם ואהבת תורה וקצת מרץ בשביל לתת תמיכה, ואתה שומע את המשפחות והלב נקרע
אנא עורו והתעורררו אנא !!!!
ג"א מצטרף לזה. אפשר לדבר עם הרב משה בן לולו הוא חם לזה.. יש לי מס' שלו מי שרוצה באישי
יש הרבה ציבור שהם מחוברים לכאן אך אין להם צ'אט וכדומה
צריך לפתוח כאן גם כן עידכונים משם!
לי לדוגמא פתוח רק מייל וכדומה והפורום הזה בלד

זה שאלה להרב @מורשת מרן אם יש אפשרות כזאת?

הודעה בנושא 'רדיפת עולם התורה • תיעודים ועדכונים על מעצר בחורי הישיבות'
ראיתי שיש על כך אשכול שלם באתר פרוג

המעצר אתמול ברמת גן נבלם אך ורק בזכות מערכת צבע שחור - 073-888-1234
חשוב מאד להירשם למערכת, בשביל למנוע מעצרים.
בעת שמגיעים משטרה צבאית חשוב ביותר לדווח מיידי, על מנת למנוע את המעצר.

לא נראה לי שיש הבדל ביניהם לענין הזעקת המוחים. כולם עושים אותו דבר, רק שהפלג יותר מנוסים ומיומנים.
החוטפים הגיעו - ‏‪02-800-8080‬‏
צבע שחור - ‏‪073-888-1234‬‏
ארגון עם קדוש - ‏‪*5172‬‏ (כמדומני ספרדים)

פלג או לא פלג-זה לא הנושא!
בעניין חסימת המשטרה הצבאית מביצוע המעצרים-מטרה אחת לכולנו!

מה דעת מרן על המערכת הזו

בברכת התורה

שנשב בכלא ...

מה השאלה בכלל ???
ברור, שמרן רוצה שנעשה כל מה שהחוק מאפשר לנו לעשות על מנת להיפטר מהרדיפות והמעצרים.

כואב באמת!
אבל עם כל הכאב, קודם נדרוש מהם שיגינו על הבחורים שתורתם אומנותם באמת.

אין דוחין נפש מפני נפש.

ובלאו הכי אנו רואים בחוש שאלו שעושים עושים למען כל בחור מבלי לבדוק בציציותיו, ואלו הנקראים "שלוחי דרבנן" על כל שופרותיהם, עסוקים כל הזמן להשמיץ את הבחורים שלנו.

מרן אמר באחת מהשיעורים : ''שאם מגעים לתפוס בחור מהמשטרה תקומו עליהם'' וחלק מלקום עליהם זה דרך הקו הזה ...
מרן משתפ עם הפלג?
שנשב בכלא ...

מה השאלה בכלל ???
ברור, שמרן רוצה שנעשה כל מה שהחוק מאפשר לנו לעשות על מנת להיפטר מהרדיפות והמעצרים.
החוק מסכים להפוך ניידת?

בברכת התורה

מרן משתפ עם הפלג?
אוי מה הקשר פלג ?
תפסיקו לצייר את זה כאילו הציבור הספרדי עם הרבנים בעד שיקחו בחור ישיבה למעצר והפלג נגד
מה זאת אומרת מגיע משטרה לעצור בחור פשוט שחייב למנוע הדבר מה קשור פלג לא צריך להיות מהפלג כדי לדעת את הדבר הזה
מרן הראש''ל מרגיש שכל בחור שלוקחים אתו לכלא כאילו אם זה הן שלו
אני שואל אותך @זכירת יציאת מצרים תגיד לי עם חלילה ייקחו את הבן שלך למעצר ח''ו לא הייתה רוצה שיגיעו המחבלים והשונאים וכל העולם בכדי לקום על המשטרה מה תגיד שנהפכתה להיות מהפלג ?

אוי מה הקשר פלג ?
תפסיקו לצייר את זה כאילו הציבור הספרדי עם הרבנים בעד שיקחו בחור ישיבה למעצר והפלג נגד
מה זאת אומרת מגיע משטרה לעצור בחור פשוט שחייב למנוע הדבר מה קשור פלג לא צריך להיות מהפלג כדי לדעת את הדבר הזה
מרן הראש''ל מרגיש שכל בחור שלוקחים אתו לכלא כאילו אם זה הן שלו
אני שואל אותך @זכירת יציאת מצרים תגיד לי עם חלילה ייקחו את הבן שלך למעצר ח''ו לא הייתה רוצה שיגיעו המחבלים והשונאים וכל העולם בכדי לקום על המשטרה מה תגיד שנהפכתה להיות מהפלג ?
גם אתה נהפכת להיות כמו בערוצים החילונים שתופסים איזה קומץ קטן והופכים את זה כאילו כך כל הציבור שבא לעצור את המעצר
הפלג זה הקומץ הקטן ואותם אני לא יזמין בלנ כשיבואו לעצור כל בחור ואברך שיהיה ואני בטוח שזה דעת רוב ככל הרבנים מלבד רבני הפלג כמובן

בברכת התורה

הפלג זה הקומץ הקטן ואותם אני לא יזמין בלנ כשיבואו לעצור כל בחור ואברך שיהיה ואני בטוח שזה דעת רוב ככל הרבנים מלבד רבני הפלג כמובן

בברכת התורה
אתה במילים אחרות בא ואומר אני מעדיף שהבן שלי ינמק בכלא ולא להזמין את הפלג שייבאו למנוע את זה מה אני יגיד לך שבעז''ה תמיד יהיה לך רק נחת מהילדים לך תבין אמא ואבא שהבן שלהם בכלא בגלל שלומד תורה

בברכת התורה
בסוף מי שעושה את העבודה השחורה (וגם המסריחה) זה הפלג

אתה במילים אחרות בא ואומר אני מעדיף שהבן שלי ינמק בכלא ולא להזמין את הפלג שייבאו למנוע את זה מה אני יגיד לך שבעז''ה תמיד יהיה לך רק נחת מהילדים לך תבין אמא ואבא שהבן שלהם בכלא בגלל שלומד תורה
איזה שנאה תאומית
אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת

בברכת התורה

חזור
חלק עליון