• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

ונגד כל הציבור הספרדי מותר?
מדברים על אמירה ספציפית. מה לעשות שזו אמירה קשה ולא מתקבלת על הדעת? הגר"ד כבודו במקומו מונח אבל לשתוק על אמירה כזו אי אפשר. זה מה שהאשכנזים חושבים על הספרדים, זו המציאות. חבל מאד, אבל זו המציאות. וחבל גם שאנחנו בנחיתותנו משלימים עם המצב הזה.

ונגד כל הציבור הספרדי מותר?
מדברים על אמירה ספציפית. מה לעשות שזו אמירה קשה ולא מתקבלת על הדעת? הגר"ד כבודו במקומו מונח אבל לשתוק על אמירה כזו אי אפשר. זה מה שהאשכנזים חושבים על הספרדים, זו המציאות. חבל מאד, אבל זו המציאות. וחבל גם שאנחנו בנחיתותנו משלימים עם המצב הזה.
זו חוצפה מה שאתה אומר כאן עכשיו ואני אתייג את @מורשת מרן גם אם קשה לך מי אתה שתדבר נגד מרן הגרד שליטא

בברכת התורה

אבי מימרן!

דבריך באמת מרגשים ומרטיטים (ומשוכתבים ע"י הבוס... אך אין כאן מקומו!).

רק מילה אחת: בוא מחר בבוקר לאור חביב ולאחר התפילה תיכנס אל מרן רבינו הראש"ל שליט"א,

(שעד לא מכבר הוא היה הדמות שלך עד ש... טוב, לא משנה...), ותדבר איתו על "המונולוג" המשכנע "מאוד" שלך...

אני בטוח שלא תבוא כי כעת ההוראה היא לא להגיע... ואבוי לו למי שיעבור על צו המלך כי גזירה היא ואין אנו רשאין להרהר אחריה!

אבל תפנים היטב, תם העידן שנקנה לוקשים מפוליטיקאים ועיתונאים!! לא עוד!! ציבור בני התורה אינו תמים!!

שמענו וראינו דברים מפורשים ממרן הראש"ל שליט"א, וכן מהגר"מ מאיה ועוד- כנגד "דעת התורה" במרכאות כפולות ומכופלות...

אבי, לא עוד!!
כדאי מאוד להשיג את כתובת המייל שלו ולשלוח לו.

זו חוצפה מה שאתה אומר כאן עכשיו ואני אתייג את @מורשת מרן גם אם קשה לך מי אתה שתדבר נגד מרן הגרד שליטא

בברכת התורה
וכבר אמרו חז"ל אם שומעים מוטב ואם לאו ילכו ... אחיה יבנה מזבח וכו' כי היכי דלא נגררו בתריה. כשהדברים מרפסין איגרי וגם נגד גדולי ישראל בכל הדורות, אין ברירה אחרת.

וכבר אמרו חז"ל אם קבלה נקבל ואם לאו ילכו ... אחיה יבנה מזבח וכו'. כשהדברים מרפסין איגרי וגם נגד גדולי ישראל בכל הדורות, אין ברירה אחרת.
יש ברירה
לשתוק
תפסיק עם החוצפה שלך ותבקש סליחה ממרן הגרדל שליטא כאן קבל עם ועולם

בברכת התורה

הרב @דרך המלך מחילה כרגע השאלות הקשות על ההנדסת התודעה בציבור לדחוק את מרן שליט''א לפינה בקשה תראה את מימרן שזה האיש היה מעורך מאוד עלי באופן אישי והיה לי איתו הרבה שיח על מרן הראש''ל שליט''א הוא דיבר עליו שבח והערצה יותר ממרן זצוק''ל לפתע הפך כושי עורו פשוט בושה שמעתי את ה''מונולוג'' שלו פשוט מחק את כל הרבנים (הגר''מ צדקה הגר''מ מאיה מרן שליט''א ועוד )וכאילו רק שלושה רבנים ששנים מהם רבני האשכנזים הם יגידו לכל הציבור מה לעשות ותוקף את תלמידים של שאר הרבנים ואומר להם תסתמו את הפה תגיד לי @דרך המלך אני באמת שואל עד מתי הציבור יכול לשתוק כך מחיליפים רבנים כאילו זה גרבים אני לא מדבר על עיתון הדרך שכבר דובר על זה רבות זה כבר עלה מדרגה אנשי תקשורת שהרב יצחק היה נר לרגליהם לפתע קיבלו הוראה לדבר אחרת להיכן נגיע ? זה לא העניין להמתין ולראות זה פשוט קרה וקורה וכבר מאוחר לצעוק אבל שיענו על השאלות הקשות הללו למה פוגעים במרן שליט''א
דרך אגב : מימרן אומר שם שמי שכאילו דואג ''לראשון לציון'' זה אותם שתקפו את הרב עובדיה בחייו אני לא חושב שמי שעומד מאחורי הקמפיין נגד דרעי זה המרביצי כי אחרת הם גם תוקפים את הרב סלים וכדו' וד''ל
את מי מעניינים אנשי תקשורת שצריך לספור מה הם אומרים, בסוף השאלה והמצפן של כ"א זה התורה וזה נכון גם אם יורו על מה שבעיני חלקים כאן "שמאל שהוא ימין" זה נכון לאחריות לא לפתח מחלוקת שיכולה לקרוע משפחות, וזה נכון לא לזלזל בשום גדול בישראל וכשאחרים רח"ל מזלזלים למחות כדרכה של תורה (הרי גם ע"ז נאמר "לא תשא עליןו חטא") וכ"ז אחרי שיודעים בוודאות מי זילזל ולא בהשערות ומשמועות של כל מיני ניקים כאן ובמק"א...

חזור
חלק עליון