נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
ואוסיף מתוך הכתוב עמי בענין זה (באורך):גם לדידי פשוט שאינו קשור כלל לדין זוטו של ים, כי זוטו של ים זה דין באבידה, ולא בגזילה.
בקיצור מספיק שיהיה אדם אחד שמסכים לכולם להשתמש בקוד שלו, וחסל...אם יש לי אוצר החכמה, זה אומר שקניתי את כל הספרים שנמצאים בתוך המאגר, וא"כ אם רצוני להוריד אותם אין מניעה בזה.
ולפ"ז אם יש לחבר שלי אוצה"ח, ומביא לי את קוד המשתמש בכדי להיכנס לחשבון שלו, אני יכול להשתמש ג"כ. וא"כ אם אני מכיר חבר שאני יודע שהיה מרשה לי להשתמש, הרי זה כאילו יש לי את כל הספרים בכוח, ואוכל א"כ להוריד אותם למחשב שלי.
והנה, פתח להיתר...?
גם את הספרים שחסמו להם את האופציה להדפסה?אם יש לי אוצר החכמה, זה אומר שקניתי את כל הספרים שנמצאים בתוך המאגר, וא"כ אם רצוני להוריד אותם אין מניעה בזה.
מותר לו? קוד המשתמש שלו אינו אישי?ולפ"ז אם יש לחבר שלי אוצה"ח, ומביא לי את קוד המשתמש בכדי להיכנס לחשבון שלו, אני יכול להשתמש ג"כ.
לא נראה לי שיש פה פתח, מכרו לך זכות להשתמש ולעיין, ולא יותר מכך.וא"כ אם אני מכיר חבר שאני יודע שהיה מרשה לי להשתמש, הרי זה כאילו יש לי את כל הספרים בכוח, ואוכל א"כ להוריד אותם למחשב שלי.
והנה, פתח להיתר...?
להביא הסכמה ממרן בספריהם הס מלהזכירמתוך קובץ בית יוסף גליון מט - תשפ"ד:
הצג קובץ מצורף 13190
אסור לו לתת את זה לחבר שלו לפחות לפי ההסכם בינו לבין אוצר החכמה.אם יש לי אוצר החכמה, זה אומר שקניתי את כל הספרים שנמצאים בתוך המאגר, וא"כ אם רצוני להוריד אותם אין מניעה בזה.
ולפ"ז אם יש לחבר שלי אוצה"ח, ומביא לי את קוד המשתמש בכדי להיכנס לחשבון שלו, אני יכול להשתמש ג"כ. וא"כ אם אני מכיר חבר שאני יודע שהיה מרשה לי להשתמש, הרי זה כאילו יש לי את כל הספרים בכוח, ואוכל א"כ להוריד אותם למחשב שלי.
והנה, פתח להיתר...?
מישהו פרץ את אוצר החכמה... והוא אומר שהוא ישב ימים לא שעות, ימים! עם מורה הוראה [לא אמר שם]
והוא התיר לו, והוא אמר שמחבר ספר שרוצה שימחקו את ספריו מהקבוצה, בשמחה שיפנה אליהם וימחק
שמעתי שיש דיסק של שוטנשטיין סרוק. לא חסר מי שיבוא ויעלה את זה לרשתלגבי שוטנשטיין, אין לי מושג איך זה הודלף, הסריקה ברמה מאוד גבוהה.
אני מבהיר, על אף רצוני, לא אוכל לשלוח ספרים לחו"ר הפורום כאן
כיוון שהרב המנהל של הפורום ביקש ממני שלא לשלוח.
נא לא לבקש