האם אפשר לחתוך קטע מהקובץ הנ"ל, ולשים אותו בפנ"ע
ד דרך אחת Active member 14 אוקטובר 2022 #2 יכול להיות שיש דרך יותר פשוטה אני עושה הדפסה לקובץ פי די אף נוסף על אותו עמוד שאני רוצה
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 14 אוקטובר 2022 #3 דרך אחת אמר: יכול להיות שיש דרך יותר פשוטה אני עושה הדפסה לקובץ פי די אף נוסף על אותו עמוד שאני רוצה לחץ כדי להרחיב... זה לא מבודד
דרך אחת אמר: יכול להיות שיש דרך יותר פשוטה אני עושה הדפסה לקובץ פי די אף נוסף על אותו עמוד שאני רוצה לחץ כדי להרחיב... זה לא מבודד
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 אוקטובר 2022 #4 לא הבנתי אתה רוצה להוציא לדוגמה 10 עמודים מתוך קובץ של 100 עמודים? אין בעיה. זה אפשרי. רק צריך לדעת איך לעשות את זה...
לא הבנתי אתה רוצה להוציא לדוגמה 10 עמודים מתוך קובץ של 100 עמודים? אין בעיה. זה אפשרי. רק צריך לדעת איך לעשות את זה...
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 14 אוקטובר 2022 #5 בנימין לוריא אמר: לא הבנתי אתה רוצה להוציא לדוגמה 10 עמודים מתוך קובץ של 100 עמודים? אין בעיה. זה אפשרי. רק צריך לדעת איך לעשות את זה... לחץ כדי להרחיב... היא גופא איך עושים את זה?
בנימין לוריא אמר: לא הבנתי אתה רוצה להוציא לדוגמה 10 עמודים מתוך קובץ של 100 עמודים? אין בעיה. זה אפשרי. רק צריך לדעת איך לעשות את זה... לחץ כדי להרחיב... היא גופא איך עושים את זה?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 אוקטובר 2022 #6 נאמן מרן אמר: היא גופא איך עושים את זה? לחץ כדי להרחיב... לי יש תוכנה מסויימת שאני עושה את זה בקלות. אולי יש עוד אפשרויות. עכ"פ, אם אתה צריך לחתוך משהו ספציפי תוכל לשלוח אלי ואני אעשה את זה...
נאמן מרן אמר: היא גופא איך עושים את זה? לחץ כדי להרחיב... לי יש תוכנה מסויימת שאני עושה את זה בקלות. אולי יש עוד אפשרויות. עכ"פ, אם אתה צריך לחתוך משהו ספציפי תוכל לשלוח אלי ואני אעשה את זה...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 אוקטובר 2022 #7 נאמן מרן אמר: אתה יכול לתת לי את התוכנה הזאת? לחץ כדי להרחיב... לא. ראה כאן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 אוקטובר 2022 #8 נאמן מרן אמר: מה זה רק למשרד החינוך? לחץ כדי להרחיב... נאמן מרן אמר: וחוץ מזה זה וורוד אני צריך pdf! לחץ כדי להרחיב... נאמן מרן אמר: איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איך קוראים לה? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי לומר שזוהי תשובתי: מורשת מרן אמר: בפורום אנחנו שומרים על זכויות יוצרים. אין להעלות כאן קבצים של פריצת תוכנות וכדו'. לחץ כדי להרחיב...
נאמן מרן אמר: מה זה רק למשרד החינוך? לחץ כדי להרחיב... נאמן מרן אמר: וחוץ מזה זה וורוד אני צריך pdf! לחץ כדי להרחיב... נאמן מרן אמר: איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איך קוראים לה? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי לומר שזוהי תשובתי: מורשת מרן אמר: בפורום אנחנו שומרים על זכויות יוצרים. אין להעלות כאן קבצים של פריצת תוכנות וכדו'. לחץ כדי להרחיב...
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 15 אוקטובר 2022 #9 בסדר הסתדרתי מצאתי אופציה לחתוך בתוכנה שהעלו לעילכאן