אז אתה בקי יותר ממני.ואתה בא בטענות לרב משען?יש כזו עיתון "עולם קטן" של המזרוחניקים ושם יש עמוד שלם כל מיני חדשות שזה בעצם בדיחות מצחיקות וזה משם!
אז אתה בקי יותר ממני.ואתה בא בטענות לרב משען?יש כזו עיתון "עולם קטן" של המזרוחניקים ושם יש עמוד שלם כל מיני חדשות שזה בעצם בדיחות מצחיקות וזה משם!
תרגום:יצחק כהן הי"ו
להזכיר לך שיר ששרת לא מזמן
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
אוי איך וויל זיין
א ירא שמים
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
יא איך וויל זיין
א ירא שמים
ממש כך. הוא גילה בקיאות עצומה באלו מדורים יש שם. והוא מספר שקורא את העלון הזה בשירותים וכו'. והוא בא עליך בתלונות ועלילה.אתה מזכיר לי 2 סיפורים אמיתיים
פעם נכנסתי עם חבר מארגנטינה לתחנת דלק בצפון והוא אומר לי יש כאן ריח של בשר דבר אחר
שאלנו אותו מאיפה אתה יודע איך מריח דבר אחר
ואתה מבין לבד מה התשובה...
כלומר לא שהוא בא בטענה למה הוא קורא (ולומר "מה אתה קורא"), אלא התכוון לשאול האם באמת הוא קורא, כי לא מתאים לו.מה? אתה קורא עיתונים של המזרוחנקס?!
אני הורדי את זה מסיבה אישיתאולי בגלל זה הורידו אותו מ@ר' יצחק כהן (למי שזוכר) ל@יצחק כהן...
יצחק כהן הי"ו
להזכיר לך שיר ששרת לא מזמן
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
אוי איך וויל זיין
א ירא שמים
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
יא איך וויל זיין
א ירא שמים
אמת ויציב.בשביל לדון לכף זכות, יתכן שכוונתו היתה לומר כך:
כלומר לא שהוא בא בטענה למה הוא קורא (ולומר "מה אתה קורא"), אלא התכוון לשאול האם באמת הוא קורא, כי לא מתאים לו.
אני לא נפגעתי ולא מקפיד ח"ו בפרט שהצדיק שלנו @יצחק כהן הי"ו מסייע לנו המון בידיעות הנפלאות שמביא לכאן וגם זוכה לזכויות שאולי הוא לא מסכים לספר, ירבו כמותו בישראל אמן
מחילה אני מקווה שזה לא דימוי לעיתונים שלהם?סיפור נוסף אמיתי היה אחד בשם דוד סתו שרבינו עובדיה דחה אותו בשתי ידים, אפילו לא בשמאל מקרבת
והוא פסק לדינא שמותר ללכת לקולנוע ולכסות את העינים מתי שיהיה דברים לא צנועים...
למה לא?מחילה אני מקווה שזה לא דימוי לעיתונים שלהם?
לא מתאים לך, אלא תיכנס אליו!!!!אולי תמחקו כבר את האשכול המטורלל הזה.
זה התחיל בקטנה והפך לתוכחות שהמוכיח בעצמו מודה שקורה ספרי ליצנות של עולם ק'לא מתאים לך, אלא תיכנס אליו!!!!
הפוך גוטה,זה התחיל בקטנה והפך לתוכחות שהמוכיח בעצמו מודה שקורה ספרי ליצנות של עולם ק'
בשירותים ד"ת?הפוך גוטה,
אני באתי בתמיהה לידיד היקר המחכים אותנו @יצחק משען
איך יכול להיות שאני הקטן קורה אחד לשישים או לשבעים שנה את העלון של המזרוחנקס (באגב יש שם דברי תורה)
והוא רב רבנן מאן מלכי רבנן קורא??
על זה התפאלתי.
ואז באו כל מיני ציבור יקר וכו'
והנה הציטוט שטענת על בית הכסאבבית הכיסא לפעמים אם מביאים בבית. (כמובן שאני קורע את התמונות של הנשים.........)
מצאתי בדיחה:דיייייי.
אנשים נפגעים כאן וזה לא יפה,
אולי שיעלו כאן בדיחותא שתסגור את הנושא.
פעם נכנסתי עם חבר מארגנטינה לתחנת דלק בצפון והוא אומר לי יש כאן ריח של בשר דבר אחר
שאלנו אותו מאיפה אתה יודע איך מריח דבר אחר
ואתה מבין לבד מה התשובה...