• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

קצת בדיחותא

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
אני מתכוון על הגישה, אתה שואל בן אדם שאלה של חשד באיסור (תדמיין עוד אסורים) ואומר לו אני לא חושד רק שואל זה חוסר דרך ארץ

ועכשיו שכבודו מגלה לנו כי אתה קורא בספרים חיצונים של אפיקורסים שמחדירים השקפה עקומה אני מבין מאיפה זה בא.
ועוד אתה קורע את התמונות, כנראה בעצימת עינים.
ודי בזה ולא כדאי להוסיף.
.
אולי בגלל זה הורידו אותו מ@ר' יצחק כהן (למי שזוכר) ל@יצחק כהן...

יצחק כהן הי"ו

להזכיר לך שיר ששרת לא מזמן
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
אוי איך וויל זיין
א ירא שמים
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
יא איך וויל זיין
א ירא שמים
תרגום:
אבא, אבא, אבא
אני רוצה להיות
הו, אני רוצה להיות
איש ירא שמים
אבא, אבא, אבא
אני רוצה להיות
כן, אני רוצה להיות
איש ירא שמים

אתה מזכיר לי 2 סיפורים אמיתיים
פעם נכנסתי עם חבר מארגנטינה לתחנת דלק בצפון והוא אומר לי יש כאן ריח של בשר דבר אחר
שאלנו אותו מאיפה אתה יודע איך מריח דבר אחר
ואתה מבין לבד מה התשובה...

סיפור נוסף אמיתי היה אחד בשם דוד סתו שרבינו עובדיה דחה אותו בשתי ידים, אפילו לא בשמאל מקרבת
והוא פסק לדינא שמותר ללכת לקולנוע ולכסות את העינים מתי שיהיה דברים לא צנועים....

אתה מזכיר לי 2 סיפורים אמיתיים
פעם נכנסתי עם חבר מארגנטינה לתחנת דלק בצפון והוא אומר לי יש כאן ריח של בשר דבר אחר
שאלנו אותו מאיפה אתה יודע איך מריח דבר אחר
ואתה מבין לבד מה התשובה...
ממש כך. הוא גילה בקיאות עצומה באלו מדורים יש שם. והוא מספר שקורא את העלון הזה בשירותים וכו'. והוא בא עליך בתלונות ועלילה.

בשביל לדון לכף זכות, יתכן שכוונתו היתה לומר כך:
מה? אתה קורא עיתונים של המזרוחנקס?!
כלומר לא שהוא בא בטענה למה הוא קורא (ולומר "מה אתה קורא"), אלא התכוון לשאול האם באמת הוא קורא, כי לא מתאים לו.

אולי בגלל זה הורידו אותו מ@ר' יצחק כהן (למי שזוכר) ל@יצחק כהן...
אני הורדי את זה מסיבה אישית

יצחק כהן הי"ו

להזכיר לך שיר ששרת לא מזמן
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
אוי איך וויל זיין
א ירא שמים
טאטע, טאטע, טאטע
איך וויל זיין
יא איך וויל זיין
א ירא שמים

גמרת לדבר רע על אנשים שהם שכותבים ספר תורה.
בשביל לדון לכף זכות, יתכן שכוונתו היתה לומר כך:

כלומר לא שהוא בא בטענה למה הוא קורא (ולומר "מה אתה קורא"), אלא התכוון לשאול האם באמת הוא קורא, כי לא מתאים לו.
אמת ויציב.
אני לא נפגעתי ולא מקפיד ח"ו בפרט שהצדיק שלנו @יצחק כהן הי"ו מסייע לנו המון בידיעות הנפלאות שמביא לכאן וגם זוכה לזכויות שאולי הוא לא מסכים לספר, ירבו כמותו בישראל אמן

ישר כח,
הפוך אם אני הקטן שבחבורה קורא לפעמים פירוש אחד חשישים או לשבעים שנה באגב, אני לא יגיד למה. יש כאן אחד או 2 שיודעים.
רמז דברי תורה הנמצאים וכו'
אז לא מתאים לכם לקרוא.

ולכל הצדיקים יש הרבה דברים שאתם צריכים ........

סיפור נוסף אמיתי היה אחד בשם דוד סתו שרבינו עובדיה דחה אותו בשתי ידים, אפילו לא בשמאל מקרבת
והוא פסק לדינא שמותר ללכת לקולנוע ולכסות את העינים מתי שיהיה דברים לא צנועים...
מחילה אני מקווה שזה לא דימוי לעיתונים שלהם?

זה התחיל בקטנה והפך לתוכחות שהמוכיח בעצמו מודה שקורה ספרי ליצנות של עולם ק'
הפוך גוטה,
אני באתי בתמיהה לידיד היקר המחכים אותנו @יצחק משען
איך יכול להיות שאני הקטן קורה אחד לשישים או לשבעים שנה את העלון של המזרוחנקס (באגב יש שם דברי תורה)
והוא רב רבנן מאן מלכי רבנן קורא??
על זה התפאלתי.
ואז באו כל מיני ציבור יקר וכו'

הפוך גוטה,
אני באתי בתמיהה לידיד היקר המחכים אותנו @יצחק משען
איך יכול להיות שאני הקטן קורה אחד לשישים או לשבעים שנה את העלון של המזרוחנקס (באגב יש שם דברי תורה)
והוא רב רבנן מאן מלכי רבנן קורא??
על זה התפאלתי.
ואז באו כל מיני ציבור יקר וכו'
בשירותים ד"ת?

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון