A abc123 Well-known member 25 דצמבר (12) 2023 #1 רוצה להתחדש באיזה כמה ספרים חדשים לבית, בנושאי אגדתא, או פרשה או על התפילה, אבל חידושים וסגנון ממש מרומם נפש. יש איזה הצעה לא שיגרתית וידועה.
רוצה להתחדש באיזה כמה ספרים חדשים לבית, בנושאי אגדתא, או פרשה או על התפילה, אבל חידושים וסגנון ממש מרומם נפש. יש איזה הצעה לא שיגרתית וידועה.
יהודה מ. Well-known member 25 דצמבר (12) 2023 #4 abc123 אמר: חידושים וסגנון ממש מרומם נפש לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה???
י יושב בישיבה Well-known member 25 דצמבר (12) 2023 #5 פשוט אמר: ספרי בן מלך של הגר"ל מינצברג ז"ל. לחץ כדי להרחיב... קח את זה בשתי ידיים לא תמצא משהו יותר מרומם יותר זה נותן משעות וטעם בכל פרשה בכל סיפור, בכל מצווה, ובכל אות בתורה מי שזכה לטעום יודע ועל כך נאמר הרי בשר והרי סכין ורק חסר פה לאכול...
פשוט אמר: ספרי בן מלך של הגר"ל מינצברג ז"ל. לחץ כדי להרחיב... קח את זה בשתי ידיים לא תמצא משהו יותר מרומם יותר זה נותן משעות וטעם בכל פרשה בכל סיפור, בכל מצווה, ובכל אות בתורה מי שזכה לטעום יודע ועל כך נאמר הרי בשר והרי סכין ורק חסר פה לאכול...
מתגעגע Well-known member 25 דצמבר (12) 2023 #7 abc123 אמר: בנושאי אגדתא לחץ כדי להרחיב... חומש תורה שלמה, דרשות אבן שועיב, ספר הישר, פי' הרוקח, פי' רבינו אפרים, מושב זקנים והדר זקנים מבעלי התוס', מנחה בלולה, עמר נקא להרע"ב, מדרש תלפיות abc123 אמר: או פרשה לחץ כדי להרחיב... חומש היכל הברכה, ספרי החיד"א ז"ל: נחל קדומים חומת אנך פני דוד ראש דוד, אגרא דכלה, abc123 אמר: או על התפילה לחץ כדי להרחיב... פירושי סידור התפילה לרוקח
abc123 אמר: בנושאי אגדתא לחץ כדי להרחיב... חומש תורה שלמה, דרשות אבן שועיב, ספר הישר, פי' הרוקח, פי' רבינו אפרים, מושב זקנים והדר זקנים מבעלי התוס', מנחה בלולה, עמר נקא להרע"ב, מדרש תלפיות abc123 אמר: או פרשה לחץ כדי להרחיב... חומש היכל הברכה, ספרי החיד"א ז"ל: נחל קדומים חומת אנך פני דוד ראש דוד, אגרא דכלה, abc123 אמר: או על התפילה לחץ כדי להרחיב... פירושי סידור התפילה לרוקח
א אמיתי Active member 25 דצמבר (12) 2023 #8 ספר 'עלת תמיד' להר"ש הומינר זצוק"ל, באור התפלה. חובה!!!!!!!!!
A abc123 Well-known member 26 דצמבר (12) 2023 #9 בנימין לוריא אמר: "נמלצו לחכי", עונה על ההגדרה? לחץ כדי להרחיב... יש רק על הגדה של פסח?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 דצמבר (12) 2023 #10 abc123 אמר: יש רק על הגדה של פסח? לחץ כדי להרחיב... לא, התכוונתי לספר על הש"ס.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 דצמבר (12) 2023 #11 בנימין לוריא אמר: לא, התכוונתי לספר על הש"ס. הצג קובץ מצורף 15545 לחץ כדי להרחיב... זה נראה שיש גם על התורה והמועדים, אבל לי יש רק את הנ"ל.
בנימין לוריא אמר: לא, התכוונתי לספר על הש"ס. הצג קובץ מצורף 15545 לחץ כדי להרחיב... זה נראה שיש גם על התורה והמועדים, אבל לי יש רק את הנ"ל.
A abc123 Well-known member 26 דצמבר (12) 2023 #12 בנימין לוריא אמר: זה נראה שיש גם על התורה והמועדים, אבל לי יש רק את הנ"ל. הצג קובץ מצורף 15546 לחץ כדי להרחיב... אפשר צילום של כמה דפים
בנימין לוריא אמר: זה נראה שיש גם על התורה והמועדים, אבל לי יש רק את הנ"ל. הצג קובץ מצורף 15546 לחץ כדי להרחיב... אפשר צילום של כמה דפים
במאמר פיו Active member 26 דצמבר (12) 2023 #13 "אוצר פלאות התורה" (וככה גם תדע תשובות ל99 אחוז מהחידות בפורום )
A abc123 Well-known member 26 דצמבר (12) 2023 #14 במאמר פיו אמר: "אוצר פלאות התורה" (וככה גם תדע תשובות ל99 אחוז מהחידות בפורום ) לחץ כדי להרחיב... יש לי
במאמר פיו אמר: "אוצר פלאות התורה" (וככה גם תדע תשובות ל99 אחוז מהחידות בפורום ) לחץ כדי להרחיב... יש לי