• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

הורדת דבק מגע

נדבק לי לאצבע דבק 3 שניות. מישהו יודע איך להוריד את זה?
קודם כל תשב, תירגע, תשתה כוס מים
זה לא יישאר הרבה זמן
תשטוף בעדינות במים חמים עם סבון, אפי' כמה פעמים, עד שירד בס"ד
ותקבל על עצמך להקליד בה חידושי תורה

קודם כל תשב, תירגע, תשתה כוס מים
זה לא יישאר הרבה זמן
תשטוף בעדינות במים חמים עם סבון, אפי' כמה פעמים, עד שירד בס"ד
ותקבל על עצמך להקליד בה חידושי תורה
תודה על ההצעה אבל זה לא עוזר כל כך. מישהו שמע על שיטה להוריד עם אציטון?

אם אני לא ישתמש באציטון זה בסוף ירד לבד?
מסתבר שבסוף בסוף כן, בעה"י ובישועתו.
מן הסתם הרבה קדמוך ונפלו בזה, ועודם מתהלכים בינינו כאחד האדם, עד בלתי השאיר לו שריד לתקרית המצערת.

מסתבר שבסוף בסוף כן, בעה"י ובישועתו.
מן הסתם הרבה קדמוך ונפלו בזה, ועודם מתהלכים בינינו כאחד האדם, בלי השאיר שריד לתקרית המצערת.
תודה רבה על העידוד השם ישמור אותך תזכה למצוות ויהי רצון שנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו.

תודה רבה על העידוד השם ישמור אותך תזכה למצוות ויהי רצון שנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו.
אמן, וברצות ה' עוד לפני שירד לך הדבק, יבוא משיח ואו אז כל המומים יתרפאו מאליהם, כמאמר הנביא ישעיה (לה) "אז תפקחנה עיני עורים ואזני חרשים תפתחנה, אז ידלג כאיל פסח, ותרן לשון אלם". בב"א.

נדבק לי לאצבע דבק 3 שניות. מישהו יודע איך להוריד את זה?
כמעט כל מי שמשתמש עם הדבק הזה, זה נוטף לו על היד.
תשטוף את היד במים עם סבון כלים ותקרצף עם סקוטש, אפי' שזה נראה לך שזה לא עשה כלום, תראה שכעבור שעות בודדות זה נעלם בעזה"י. - בדוק ומנוסה
וכמובן תפילה לה' יכולה להועיל הרבה יותר.

תשטוף את היד במים עם סבון כלים ותקרצף עם סקוטש
גם בלי זה ירד, ראה לעיל שיכול גם בעדינות, היד שלו היא לא כלי מתכת ולא פלסטיק.
וכמובן תפילה לה' יכולה להועיל הרבה יותר.
אמת ויציב, ובצירוף הקבלה לכתוב בה חידו"ת מושלם.

גם בלי זה ירד, ראה לעיל שיכול גם בעדינות, היד שלו היא לא כלי מתכת ולא פלסטיק.
עם סבון כלים זה יורד מהר יותר. סבון כלים לא מיועד רק לכלי מתכות... אפשר להשתמש בו גם לשטיפת ידים במקרה הצורך כגון זה...

עם סבון כלים זה יורד מהר יותר. סבון כלים לא מיועד רק לכלי מתכות... אפשר להשתמש בו גם לשטיפת ידים במקרה הצורך כגון זה...
עיקר כוונתי על הקרצוף עם הסקוטש שכתבת, שאין צורך בזה כלל ועיקר, בפרט ביד עדינה של ת"ח עבד ה'.

ברוך השם כבר ירד שטפתי עם מים חמים וסבון ואח"כ גם עם סקוטש ועכשיו כבר לא רואים כלום. שמתפללים להשם הכל עובר. תודה רבה על העצות
בשורה טובה תדשן עצם
צריך לעשות כותרת ראשית בהדרך
נס: האברך הצליח להוריד את הדבק מגע

חזור
חלק עליון