קודם כל תשב, תירגע, תשתה כוס מיםנדבק לי לאצבע דבק 3 שניות. מישהו יודע איך להוריד את זה?
תודה על ההצעה אבל זה לא עוזר כל כך. מישהו שמע על שיטה להוריד עם אציטון?קודם כל תשב, תירגע, תשתה כוס מים
זה לא יישאר הרבה זמן
תשטוף בעדינות במים חמים עם סבון, אפי' כמה פעמים, עד שירד בס"ד
ותקבל על עצמך להקליד בה חידושי תורה
עשית הכל לפי ההוראות? קיבלת על עצמך?תודה על ההצעה אבל זה לא עוזר כל כך. מישהו שמע על שיטה להוריד עם אציטון?
אם אני לא ישתמש באציטון זה בסוף ירד לבד?עשית הכל לפי ההוראות? קיבלת על עצמך?
אפשר באציטון אבל שלא יזיק לך לעור
מסתבר שבסוף בסוף כן, בעה"י ובישועתו.אם אני לא ישתמש באציטון זה בסוף ירד לבד?
תודה רבה על העידוד השם ישמור אותך תזכה למצוות ויהי רצון שנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו.מסתבר שבסוף בסוף כן, בעה"י ובישועתו.
מן הסתם הרבה קדמוך ונפלו בזה, ועודם מתהלכים בינינו כאחד האדם, בלי השאיר שריד לתקרית המצערת.
אמן, וברצות ה' עוד לפני שירד לך הדבק, יבוא משיח ואו אז כל המומים יתרפאו מאליהם, כמאמר הנביא ישעיה (לה) "אז תפקחנה עיני עורים ואזני חרשים תפתחנה, אז ידלג כאיל פסח, ותרן לשון אלם". בב"א.תודה רבה על העידוד השם ישמור אותך תזכה למצוות ויהי רצון שנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו.
כמעט כל מי שמשתמש עם הדבק הזה, זה נוטף לו על היד.נדבק לי לאצבע דבק 3 שניות. מישהו יודע איך להוריד את זה?
גם בלי זה ירד, ראה לעיל שיכול גם בעדינות, היד שלו היא לא כלי מתכת ולא פלסטיק.תשטוף את היד במים עם סבון כלים ותקרצף עם סקוטש
אמת ויציב, ובצירוף הקבלה לכתוב בה חידו"ת מושלם.וכמובן תפילה לה' יכולה להועיל הרבה יותר.
עם סבון כלים זה יורד מהר יותר. סבון כלים לא מיועד רק לכלי מתכות... אפשר להשתמש בו גם לשטיפת ידים במקרה הצורך כגון זה...גם בלי זה ירד, ראה לעיל שיכול גם בעדינות, היד שלו היא לא כלי מתכת ולא פלסטיק.
עיקר כוונתי על הקרצוף עם הסקוטש שכתבת, שאין צורך בזה כלל ועיקר, בפרט ביד עדינה של ת"ח עבד ה'.עם סבון כלים זה יורד מהר יותר. סבון כלים לא מיועד רק לכלי מתכות... אפשר להשתמש בו גם לשטיפת ידים במקרה הצורך כגון זה...
בשורה טובה תדשן עצםברוך השם כבר ירד שטפתי עם מים חמים וסבון ואח"כ גם עם סקוטש ועכשיו כבר לא רואים כלום. שמתפללים להשם הכל עובר. תודה רבה על העצות
בראש חודש, עצרת בכותל בהשתתפות גדולי ישראלמתי הסעודת הודיה?
צריך להגיד להם שהנס היה שהוא הצליח להוריד את הדבק מהידיים, לא שהידיים נדבקו זו לזו. (ועוד כמה טעויות קטנות)
בזמנו שמו היה "דבק משוגע"דבק 3 שניות