אין כמו במבה!אם כבר במבה, אז אולי גם בסלי.
קודם תמצא את הספר הזה!!!אם כבר במבה, אז אולי גם בסלי.
ראיתי באיזה ספר איני זוכר שמו שצידד לברך על בסלי האדמה כיון דהוי מין חיטה שאינו אפוי או מטוגן כדרך, משהו כזה, משהו שמע על זה ראה את זה??
ככה הוא פסק או שרק צידד דעה כזו?אם כבר במבה, אז אולי גם בסלי.
ראיתי באיזה ספר איני זוכר שמו שצידד לברך על בסלי האדמה כיון דהוי מין חיטה שאינו אפוי או מטוגן כדרך, משהו כזה, משהו שמע על זה ראה את זה??
לא זו לא טעות שלי, אולי זו טעות של מישהו אחר...טעות פשוט
יפה שהגעת גם בלי ה@לא זו לא טעות שלי, אולי זו טעות של מישהו אחר...
ודעתי האישית שאסור לברך על הרעל הנקרא ביסלי.
@פשוט שלא, או פשוט שלא...פשוט שלא
נראה לי שזו טעות פשוט
לא זו לא טעות שלי, אולי זו טעות של מישהו אחר...
ודעתי האישית שאסור לברך על הרעל הנקרא ביסלי.
של אסם...אין כמו במבה!
מי המחבר?רועה בשושנים הלכות ברכות עמוד קמח, שדלעת מרן השולחן ערוך יש לדון בברכתו משום שלא עשוי להשביע עיין שם באורך. לכן כדאי לאוכלו רק בתוך הסעודה. [ספר זה הזכירו מרן בחזו"ע שבת].
אתה יכול להעלות צילום?רועה בשושנים הלכות ברכות עמוד קמח, שדלעת מרן השולחן ערוך יש לדון בברכתו משום שלא עשוי להשביע עיין שם באורך. לכן כדאי לאוכלו רק בתוך הסעודה. [ספר זה הזכירו מרן בחזו"ע שבת].
רב חיים יהודה ישראלמי המחבר?
אני מודה לך בקרב לב,רועה בשושנים הלכות ברכות עמוד קמח, שדלעת מרן השולחן ערוך יש לדון בברכתו משום שלא עשוי להשביע עיין שם באורך. לכן כדאי לאוכלו רק בתוך הסעודה. [ספר זה הזכירו מרן בחזו"ע שבת].
אתה יכול להעלות צילום?
א. מהחיבור של במבה לביסלי עלול להראות זלזול ולא דיון.אם כבר במבה, אז אולי גם בסלי.