יצחק כהן הי"ו
Well-known member
תהיו רגועים למי שרשום במשרדי אור החיים קיבל לבית 2 דפים חדשים כמו שאמרו פה.זה בעצם מבוסס על ההודעה שהובאה לעיל...
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
תהיו רגועים למי שרשום במשרדי אור החיים קיבל לבית 2 דפים חדשים כמו שאמרו פה.זה בעצם מבוסס על ההודעה שהובאה לעיל...
אני חושב שבטלפון השעון מתחלף לבד וכן במחשב, אבל לבדוק מתי כניסת שבת בודקים בלוח. כך זה אצלי עכ"פ אני מוזיז את השעון שביד ושל שבת לפי הטלפון.תבדוק אתה. אל תמהר להגיב סתם.
אם בן אדם נצמד ללוח. ויזיז את השעה בחמישי בלילה כמו שכתוב שם. אז השעה אצלו תהיה ביום שישי בשעה שלכולם 5 וחצי. אצלו יהיה 6 וחצי. ולכן באמת עפ"י שעון אין חילול שבת. ודו"ק. ומחילה אבל אל תענה שוב בפזיזות....
צ"ל גם "כאן".וכאן הרב @בנימין לוריא הפיץ גם.
אהבתי שבראשון החלטת להמליך את עצמך. בבחינת מאן מלכי - רבנןצ"ל גם "כאן".
א. א"כ מהיכי תיתי שזה אני?...אהבתי שבראשון החלטת להמליך את עצמך. בבחינת מאן מלכי - רבנן
כי כל ההודעות שלך משם מפנות לפה.א. א"כ מהיכי תיתי שזה אני?...
ב. זה היה כשעוד קראו לי רק "בנימין", ולא היה אפשר להירשם עם שם זה, אז עשיתי מה שראיתי שאחרים עשו... ואח"כ הם לא נותנים לשנות.
למה אתה לא שולח?מי שיכול לשלוח למקומון קול קורא באזור מרכז שיפרסמו שם kolkoreaa@gmail.com
כי לא היה לי נוסח לשלוח להם ואח"כ ראיתי שהבאתם כאן נוסח.למה אתה לא שולח?
אפשר לומר עוד דבר שיכול להיות .מי שמסתכל בלוח רק מתי זמן כניסת שבת.
הוא לא יחליף את השעה כי הוא לא מסתכל את זה בלוח אלא בחדשות, אבל בשביל לדעת מתי נכנס שבת הוא מסתדל בלוח.
ק''ק מי שרוצה לדעת חדשות או מזג אוויר אז פותח חדשות אבל היום להחליף שעה כתוב בכל לוח ואין צורך להמתין לשמוע מתי החדשות אומרים זאת דבר כזה מראש כבר יודעים עליו החדשות שאומרים זאת זה רק לתזכורת בעלמא כנלענ''דהוא לא יחליף את השעה כי הוא לא מסתכל את זה בלוח אלא בחדשות
שמתי לב
שהשעון של המחשב גם עבר אוטומטית לשעון קיץ!!!
יש לשים לב, מעניין אם הטעות בלוח אור החיים ובמחשב מאותו שורש?