אז שיחפשו ויצילו.הכוונה שעבר זמן רב מאז השליחה, וצרך זמן לחפש אותם. מסתמא זה כוונתם, ולא שאבד ממש.
הרבה יותר אנשים קיבלו את המייל לשליחה ושלחו שאלות, מאשר שראו את ההודעה בפורום שהשאלות נאבדו ויש לשלוח שוב.
אז שיחפשו ויצילו.הכוונה שעבר זמן רב מאז השליחה, וצרך זמן לחפש אותם. מסתמא זה כוונתם, ולא שאבד ממש.
האם מישהו יודע אם מייל זה של מרן פעיל כי שלחתי לשם שאלה
זה הדיון שפעיל כאן כרגע, ועדיין לא הוברר, ממתינים שמי שיודע עומקם של דברים יענההאם מישהו יודע אם מייל זה של מרן פעיל כי שלחתי לשם שאלה
בדרך כלל כמה זמן לוקח עד שמגיע תשובה?
מסכים עם כת"ר. צריך לכתוב זאת לאחראיים שם על המייל.אז שיחפשו ויצילו.
הרבה יותר אנשים קיבלו את המייל לשליחה ושלחו שאלות, מאשר שראו את ההודעה בפורום שהשאלות נאבדו ויש לשלוח שוב.
lishkatmaran@gmail.comהרב @מורשת מרן נשמח לשמוע ממך מה המייל שמרן שליט"א כעת עונה בו תשובות.
ליתר דיוק, לטענתך גג חודשיים, וגם ע"ז לא בדיוק הסכימו איתך...כמה זמן בערך לוקח זמן לתשובות, בלשכה בהיותו רב ראשי היה לוקח גג חודש בשאלות לא הכי מסובכות.
יש תעדוף מסויים שעושים שם, אולי לפי דחיפות או חשיבות השאלה/השואלכמה זמן בערך לוקח זמן לתשובות, בלשכה בהיותו רב ראשי היה לוקח גג חודש בשאלות לא הכי מסובכות.
גם שאלות טובות ונכונות שמחפשים הדרכה וכו' לפעמים לא מקבלים מענה גם 4 חודשים בלשכה החדשה והמסודרתיש שאלות שיענו תוך יומיים ויש שאלות שלא יקבלו עליהם מענה
לכן רשמתי שנראה שיש איזה תעדוף או אולי סינון שעושים, אני מניח שמאוד קשה להשיב לכל השואלים בטח אם אלו שאלות חוזרות או הלכות שהועלו לספר ואפשר בנקל לראות בילקו"יגם שאלות טובות ונכונות שמפשים הדרכה וכו' לפעמים לא מקבלים מענה גם 4 חודשים בלשכה החדשה והמסודרת
אני שלחתי בקשות לעצות וכו'לכן רשמתי שנראה שיש איזה תעדוף או אולי סינון שעושים, אני מניח שמאוד קשה להשיב לכל השואלים בטח אם אלו שאלות חוזרות או הלכות שהועלו לספר ואפשר בנקל לראות בילקו"י
ברור הלשכה כיום ממש לא מסודת ונוחהלסיכום אתם אומרים שזה לא כמו התקופה שהיתה לשכה של הראשון לציון בתור רב ראשי?
כמה שעות מרן יושב שם ביום?ברור הלשכה כיום ממש לא מסודת ונוחה
כך נראה. את התשובות שקיבלתי מהמייל החדש לא קיבלתי בדואר.אגב הבנתי שכבר לא שולחים את התשובות גם בדואר, זה נכון?
כשהיה רב ראשי היה שם יום בשבוע.כמה שעות מרן יושב שם ביום?