טומאה
יש בחורים עם איפון אך עדיין שומרים תורה ומצוות וכן לומדים ביום שעתיים וכו' וזה לא קשור לאיפון אם תגיד לי שיש בחור שעושה את אחד מג' העבירות ... או מחלל שבת בפרהסיא וכו' אז יש לשקול אך איפון לא קובע כלום ומואמהבא נגיד כך
גדולי ישראל נגד - איפון
גדולי ישראל נגד - צבא
מי שהתיר לו ללכת עם איפון יתיר לו ללכת לצבא
למה לאיפון הוא לא שאל גדול שיתיר לו ועל צבא הוא שואל ?
כל המלחמה עכשיו של גדולי ישראל זה על כך שרוצים לבטל את מעמד בני הישיבות ולעשות יעדים ומכסות וכדו' ולכן גם בחורים בטלנים מורים להם לא להתגייס אבל אם כבר גייסו אתו הרבנים לא מורים לצאת להפגנות ולשרוף פחי אשפה........וכ''ש שמדובר בבחור כזה כך לענ''דזה בדיוק שאלתי !!! מי שהוא שבין כה יש לו אייפון וכל תוצאותיו הגרועות, האם בגלל שהוא רשום בישיבה צריך ללחום בשבילו להצילו או כמו העצניקים שעושים הפגנות בכל שני וחמישי?!!!
לא הבנתי מי שלא מצליח להתגבר במשהו אחד נפקיר אותו?!בא נגיד כך
גדולי ישראל נגד - איפון
גדולי ישראל נגד - צבא
מי שהתיר לו ללכת עם איפון יתיר לו ללכת לצבא
חלילה כנראה שגם אני וגם אתה לא הבנו מה פותח הדיון שואל רק אחרי שחזרתי שוב פעם הבנתי שהוא שאללא הבנתי מי שלא מצליח להתגבר במשהו אחד נפקיר אותו?!
בדבר אחר הוא רוצה ללכת אחרי רבנים אז נבוז לו, לא חבל..
אני מסכים כאן אם לא מעט תגובות, אך לא עם זה.מי שירד עם אייפון זה יכול להיות זמני אך מהצבא אי אפשר להשתחרר...
נכון מסכים כל מילה אך לא עם המסקנה, יש הרבה שהיה להם סמרטפון והתחזקו וכעת הם יראים ושלמים, וכי בגלל זה תאמר להם להתגייס?! מי שאכל שום יחזור ויאכל גם צנון?!אני מסכים כאן אם לא מעט תגובות, אך לא עם זה.
ראיתי מספיק ״צדיקים״ שחשבו שיכולים לחיות עם סמארטפון פרוץ, והדבר לקח את כל חייהם. (יש מספיק סיפורים על זוגות שנתגרשו וכיו״ב בגלל הטומאה הזו)
צבא לעומת זאת, ״אם״ הוא הצליח לשרוד, אחרי ג׳ שנים ויצא לביתו. (אני מדגיש את ה״אם״ בכוונה)
לא כתבתי מאומה על אם אחד יש לו איפון יכול להתגייס או לא, דיברתי ספציפית על הנקודה הזו.נכון מסכים כל מילה אך לא עם המסקנה, יש הרבה שהיה להם סמרטפון והתחזקו וכעת הם יראים ושלמים, וכי בגלל זה תאמר להם להתגייס?! מי שאכל שום יחזור ויאכל גם צנון?!
איפה הוא העיד כדבר הזה?בטח!
הצבא פי אלף יותר גרוע
כל מ"ט שערי טומאה נמצא שם...
גם בחטיבה החדשה, זה הכל שקרים... כפי שהעיד המפקד של חטיבה זו (אבינועם אמונה) שעיקר מטרתם לחלן את הציבור החרדי...
רציתי לשאול,
יש תופעה עצובה של בחורי ישיבות שירדו מהדרך ועדיין רשומים בישיבה, ובידם אייפון וכדו' ולרוב עובדים כדרייבר. האם גם עליהם נאמר האיסור של רבותינו ללכת לצבא, לפחות לחטיבת החשמונאים?
מצוה גדולה להפנות את כל אותם בעלי אייפון מקייטנות הקיבוץ לצבאחד משמעית, לא! הצבא לא פי מאה, אלא פי אלף גרוע יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א"א להרחיב בזה כמובן, גם מחמת הפורום הקדוש...