אריאל שמואל
Active member
לא נשמע אמין, הרי הוא בעצמו שומר מצוות, אז למה שירצה לילה אחרים?גם בחטיבה החדשה, זה הכל שקרים... כפי שהעיד המפקד של חטיבה זו (אבינועם אמונה) שעיקר מטרתם לחלן את הציבור החרדי...
לא נשמע אמין, הרי הוא בעצמו שומר מצוות, אז למה שירצה לילה אחרים?גם בחטיבה החדשה, זה הכל שקרים... כפי שהעיד המפקד של חטיבה זו (אבינועם אמונה) שעיקר מטרתם לחלן את הציבור החרדי...
חס ושלום!!!!!!!!!!!!מצוה גדולה להפנות את כל אותם בעלי אייפון מקייטנות הקיבוץ לצבא
במקום שיקומו כל יום באחד ויעברו על ג' עבירות חמורות
כדאי לשמוע הקלטה בכל הענין מהגאון רבי יעקב עדס שליט"אהוא אכן התפטר מחמת כך
בויקיפדיה לא כתוב שהוא התפטר. מה המקור לדבריך?הוא אכן התפטר מחמת כך
הוא מתכוון להתפטרבויקיפדיה לא כתוב שהוא התפטר. מה המקור לדבריך?
מה אתה אוחז שעושים שמה בדיוק?אם היית יודע מה עושים שמה, היה כל גופך מזעזע נורא....
צודק 100 אחוז מי אמר שצבא זה יותר גרוע מאיפון ???????לא כתבתי מאומה על אם אחד יש לו איפון יכול להתגייס או לא, דיברתי ספציפית על הנקודה הזו.
צבא זה לא לכל החיים אלא ג׳ שנים, אדם יכול ללכת לשם ולהתקלקל, כן, אך זה תלוי מאד במה הוא נתקל ואיך. הכרתי מספיק דתיים שנשארו דתיים, ואפילו חילונים שיצאו חרדים מהצבא (ישיבת אור החיים היא 80% יוצאי צבא). אך הכניסה לשם היא ודאי שאפילו לא בדיעבד.
איפון זה טומאה רצוצה, גם אם אתה חושב שתוכל ״להחזיק״ את היצה״ר, תמיד יש את הסקרנות המגרגרת באינטרנט פרוץ.
חד משמעית יותר גרועצודק 100 אחוז מי אמר שצבא זה יותר גרוע מאיפון ???????
מחילה מכב'מה אתה אוחז שעושים שמה בדיוק?
אחרי שתעבור על מה שכתבתי, כבר לא תשאל שאלה כזאת..........צודק 100 אחוז מי אמר שצבא זה יותר גרוע מאיפון ???????
מחילה אבל אתה מגזים בדבריך בדברים עם אדם שיודע אולי יודע טוב ממך.ואתה מדבר איתי מתוך היגיון ושכל????? איפה ההיגיון שלך????!!!
לא!מחילה אבל אתה מגזים בדבריך בדברים עם אדם שיודע אולי יודע טוב ממך.
דוקא מחמת שאני יודע אני אומר דברים. וגם אין בכל דבריך דבר שבאמת שללת את דבריי.אתה לא באמת יודע לעומק מה הולך שמה...
לפי כל התגובות שלך, אתה בודאי לא יודע באמת מה הולך שמה...דוקא מחמת שאני יודע אני אומר דברים.
שולל לגמרי את דבריךוגם אין בכל דבריך דבר שבאמת שללת את דבריי.
אני חושב שדוקא אתה טועה בדבריי ומסיק מסקנות לא נכונותונראה שאתה שוב ושוב טועה בדבריי כאילו אני מצדיק שבטלן גמור ילך לצבא, וזה ודאי לא כוונתי
אם תגייס אותם לחטיבת החשמונאים ביטלת אותה לפחות לפי טענת הצבא מתוכנה זו אמור להיות יחידה שמורה שלא תפגע ברמתם הרוחנית של המתגייסים.רציתי לשאול,
יש תופעה עצובה של בחורי ישיבות שירדו מהדרך ועדיין רשומים בישיבה, ובידם אייפון וכדו' ולרוב עובדים כדרייבר. האם גם עליהם נאמר האיסור של רבותינו ללכת לצבא, לפחות לחטיבת החשמונאים?
לא לומדים זה דבר אחד לא חסרים בע"ב ת"ח ויראי שמיים אך האם הוא מדבר על כאלה שירדו מהדרך אך משום מה כיפה מתנוססת לראשם?תראה כאן הקלטה של מרן בחדשות שם הרב מסביר טוב טוב מה הבעיה של גיוס בחורי ישיבות אפילו שלא לומדים וגם לגייס לחטיבה החדשה של ''החרדים''
כן. בודאי גם להם הצבא גרוע. ואפילו מאודלא לומדים זה דבר אחד לא חסרים בע"ב ת"ח ויראי שמיים אך האם הוא מדבר על כאלה שירדו מהדרך אך משום מה כיפה מתנוססת לראשם?
יש כאלה שגם הולכים לסרטים יש להם חבירות לא שומרים נגיעה [יש כאלה שגם שבת לא באמת שומרים] מה גם להם הצבא יותר גרוע מהכל? אני רק שואל להבין לא נכנס לשיקולים של הרבנים חלילה.
אם בלי הצבא הם היו חצי חצי, בצבא הם יורידו את הכיפה ויתחילו לפקפק בכל הלכה אפשרית. (כמו, למה אסור לחתוך נייר בשבת?) כך שאם מקודם היה להם איזשהו ״מסורת״ או ״אמונה״ בדברי חז״ל, בצבא הם יהפכו לאפיקורסים למהדרין. וכן, דווקא בגלל שהם היו ״חצי חצי״, שלא כמו חילונים.יש כאלה שגם הולכים לסרטים יש להם חבירות לא שומרים נגיעה [יש כאלה שגם שבת לא באמת שומרים] מה גם להם הצבא יותר גרוע מהכל? אני רק שואל להבין לא נכנס לשיקולים של הרבנים חלילה.
אני שירתתי בצבא ודווקא התרשמתי אחרת ממך. יש גם התחזקות. עכ"פ אני לא רוצה שישמע ממני איזה ערעור על הרבנים רק עניין אותי לדעת כוונתם האם גם על אלו דובר.אם בלי הצבא הם היו חצי חצי, בצבא הם יורידו את הכיפה ויתחילו לפקפק בכל הלכה אפשרית. (כמו, למה אסור לחתוך נייר בשבת?) כך שאם מקודם היה להם איזשהו ״מסורת״ או ״אמונה״ בדברי חז״ל, בצבא הם יהפכו לאפיקורסים למהדרין. וכן, דווקא בגלל שהם היו ״חצי חצי״, שלא כמו חילונים.
יודע זאת מהיכרות אישית. מקווה שרמיזותיי מספיקים לדעת מאיפה אני יודע כל זאת. אהמ, @הלכה צרופה , אהמ