מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א? נראה לי באיזור בית וגן.
ת תלמיד חכמים Member 24 Jan 2025 #1 מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א? נראה לי באיזור בית וגן.
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 24 Jan 2025 #2 תלמיד חכמים אמר: מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א? לחץ כדי להרחיב... חתנו בנוה יעקב ישיבת תפארת התורה
תלמיד חכמים אמר: מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א? לחץ כדי להרחיב... חתנו בנוה יעקב ישיבת תפארת התורה
מ משתוקק להבין Member 26 Jan 2025 #3 תלמיד חכמים אמר: מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של ? נראה לי באיזור בית וגן. לחץ כדי להרחיב... ישיבת 'צעירים' בבית וגן, בראשות הגאון הגדול רבי ישי טולדנו שליט"א נפתחה ע"י הרב יעקב אלקיים שאשתו נכדה של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א
תלמיד חכמים אמר: מישהו שמע על ישיבה די חדשה שפתח נכדו של ? נראה לי באיזור בית וגן. לחץ כדי להרחיב... ישיבת 'צעירים' בבית וגן, בראשות הגאון הגדול רבי ישי טולדנו שליט"א נפתחה ע"י הרב יעקב אלקיים שאשתו נכדה של מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א
מ מנחה למלך Member יום ראשון בשעה 14:08 #6 אני שמעתי שהוא זכה להקים את אחת הישיבות הכי טובות בירושלים! יש לו צוות נפלא ומיוחד ובחורים ועם בחורים מתמידים !
אני שמעתי שהוא זכה להקים את אחת הישיבות הכי טובות בירושלים! יש לו צוות נפלא ומיוחד ובחורים ועם בחורים מתמידים !
פותח הדיון פותח הדיון ת תלמיד חכמים Member יום שני בשעה 12:09 #7 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: צור קשר בפרטי לחץ כדי להרחיב... לא ניתן.
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member יום שני בשעה 23:01 #8 תלמיד חכמים אמר: לא ניתן. לחץ כדי להרחיב... שלחתי לך הודעה פרטית