למה יש מילים שיש עליהם פס שהכוונה למחוק אותם? מה נכתב במילים אלו שמחקו אותם ממכתב זה? אשמח לדעת תודה רבה
שם של מישהו, אם מחקו למה שיגלו לך כאן?למה יש מילים שיש עליהם פס שהכוונה למחוק אותם? מה נכתב במילים אלו שמחקו אותם ממכתב זה? אשמח לדעת תודה רבה
כזה ראה וקדש.
למה חבל לכל תלמיד צריך לקום ולצעוק על כך שרוצים בכח להילחם בשיעור השבועי של מרן שליט''א וליצור פירוד ומחלוקות בכחרק חבל שגם פה מפרסמים את זה....
גם אני מצטרף למחאה על כך למרות שאני נמנה על תלמידיו של הגר"ד כידוע אך אני חושב שלא רואי לעשות את השיעור הזה בו זמנית עם אחיו ואולי היו צריכים לחשוב על פיתרון משותף וכו'למה חבל לכל תלמיד צריך לקום ולצעוק על כך שרוצים בכח להילחם בשיעור השבועי של מרן שליט''א וליצור פירוד ומחלוקות בכח
הזהרו בגלחתיהן של ת"ח גדולי הדור שליט"א תכתוב בכבוד ובדרך ארץצריך לצעוק עד לב שמים חמס.
שהורסים את המעמד של שדרת הרבנים.
מי רשע לקבוע שיעור בזמן בו מוסר מרן הרב יצחק יוסף
שאותו מינה מרן הרב עובדיה יוסף למסור את השיעור
לבוא עכשיו ולקבוע שיעור תחרותי עם אותה גלימה אותו זמן ולומר שזה ממשיך את השיעור של מרן
זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
יש כאן פושעים שמחריבים את שלום הבית הספרדי
גם אני מצטרף למחאה על כך למרות שאני נמנה על תלמידיו של הגר"ד כידוע אך אני חושב שלא רואי לעשות את השיעור הזה בו זמנית עם אחיו ואולי היו צריכים לחשוב על פיתרון משותף וכו'
פשששששששששששששצריך לצעוק עד לב שמים חמס.
לבוא עכשיו ולקבוע שיעור תחרותי עם אותה גלימה אותו זמן ולומר שזה ממשיך את השיעור של מרן
זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
עד לב השמיםצריך לצעוק עד לב שמים חמס.
זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
ממש לא.זה שהעלה את המכתב "ההיסטרי" היה לו כונה זדונית להעלות ולהציף נושא מסוים לשיח הציבורי ולעורר ולתדלק מדנים ומחלוקת במסוה של תמימות ונאיביות
וכולנו מבקשים מהמערכת לחסום אותו לאלתר ולא לתת "לתמימים" כאלו לגרור את הפורום הנכבד לשיח בשפל המדרגה המתאים למשועממי הרשתות "החרבתיות" {חרב דייקא} של שופכי הביבים והזוהמא
המגמה הבזויה של התנעת מחלוקת מכל שטות והמצאה ראויה לגינוי ולהוקעה מוחלטת מקיר לקיר