• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

המכתב ההיסטורי של מרן מנהיג הדור שליט"א

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
זה שהעלה את המכתב "ההיסטרי" היה לו כונה זדונית להעלות ולהציף נושא מסוים לשיח הציבורי ולעורר ולתדלק מדנים ומחלוקת במסוה של תמימות ונאיביות
וכולנו מבקשים מהמערכת לחסום אותו לאלתר ולא לתת "לתמימים" כאלו לגרור את הפורום הנכבד לשיח בשפל המדרגה המתאים למשועממי הרשתות "החרבתיות" {חרב דייקא} של שופכי הביבים והזוהמא
המגמה הבזויה של התנעת מחלוקת מכל שטות והמצאה ראויה לגינוי ולהוקעה מוחלטת מקיר לקיר

נערך לאחרונה:
למה חבל לכל תלמיד צריך לקום ולצעוק על כך שרוצים בכח להילחם בשיעור השבועי של מרן שליט''א וליצור פירוד ומחלוקות בכח
גם אני מצטרף למחאה על כך למרות שאני נמנה על תלמידיו של הגר"ד כידוע אך אני חושב שלא רואי לעשות את השיעור הזה בו זמנית עם אחיו ואולי היו צריכים לחשוב על פיתרון משותף וכו'

צריך לצעוק עד לב שמים חמס.
שהורסים את המעמד של שדרת הרבנים.
לקבוע שיעור בזמן בו מוסר מרן הרב יצחק יוסף
שאותו מינה מרן הרב עובדיה יוסף למסור את השיעור
לבוא עכשיו ולקבוע שיעור תחרותי עם אותה גלימה אותו זמן ולומר שזה ממשיך את השיעור של מרן
אותם עסקנים שמבשלים את זה
זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
יש כאן פושעים שמחריבים את שלום הבית הספרדי

נערך לאחרונה:
מי רשע לקבוע שיעור בזמן בו מוסר מרן הרב יצחק יוסף
לבוא עכשיו ולקבוע שיעור תחרותי עם אותה גלימה אותו זמן ולומר שזה ממשיך את השיעור של מרן
זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
הזהרו בגלחתיהן של ת"ח גדולי הדור שליט"א תכתוב בכבוד ובדרך ארץ
גם אני מצטרף למחאה על כך למרות שאני נמנה על תלמידיו של הגר"ד כידוע אך אני חושב שלא רואי לעשות את השיעור הזה בו זמנית עם אחיו ואולי היו צריכים לחשוב על פיתרון משותף וכו'

זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
פששששששששששששש

זה רשע ופשע לבלי חוק
ספרדים עורו עורו
עד לב השמים
מה קרה
התחילו ללמד ליבה בת''ת
מנסים לגייס בחורי ישיבות
ע''ז לא מוחים אפילו לא עד התקרה
אבל על שיעור באותה שעה
יש כאן פושעים וכו' וכו'
על כבודי לא מחיתם .....

זה שהעלה את המכתב "ההיסטרי" היה לו כונה זדונית להעלות ולהציף נושא מסוים לשיח הציבורי ולעורר ולתדלק מדנים ומחלוקת במסוה של תמימות ונאיביות
וכולנו מבקשים מהמערכת לחסום אותו לאלתר ולא לתת "לתמימים" כאלו לגרור את הפורום הנכבד לשיח בשפל המדרגה המתאים למשועממי הרשתות "החרבתיות" {חרב דייקא} של שופכי הביבים והזוהמא
המגמה הבזויה של התנעת מחלוקת מכל שטות והמצאה ראויה לגינוי ולהוקעה מוחלטת מקיר לקיר
ממש לא.
זה שהעלה את המכתב עשה מעשה טוב מאוד.
שהציבור התמים, יראה מי חפץ באחדות באמת. ומי רק אומר שרוצה אחדות.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון