תוכל לפנות אלינו למייל bs@moreshet-maran.comאני אשמח לשמוע אם יש לכם ניסיון עם הפצת ספרי קודש לחנויות פה בארץ ובחו"ל? אשמח לכל מידע בנושא . הספרים כולם בהסכמת מרן זכרונו לברכה ובברכתו המלאה מפי רב חשוב פה בארץ...אשמח לכל מידע. תזכו למצוות
תלוי מה אתה מחשב בזה, יש עלויות של הקלדה ועימוד, יש עיצוב כריכה ועוד. וגם תלוי כמה ספרים מדפיסיםאני הוצאתי ספר באמריקה, ועלה לי 3000 דולר לספר של מאה וכמה עמודים וזה היה יקר, אז איך מגיעים למחירים של 30,000 שקל. בערך 8,500 דולר? השתגעתם?.
משל למה הדבר דומה,אני הוצאתי ספר באמריקה, ועלה לי 3000 דולר לספר של מאה וכמה עמודים וזה היה יקר, אז איך מגיעים למחירים של 30,000 שקל. בערך 8,500 דולר? השתגעתם?.
חישבתי 100 שעות עריכה, הן בארה"ק והן בחו"ל, אצל עורך מקצועי ואיכותי.זה ממש לא נכון, כי באמריקה המחיר הוא 40 דולר לשעה לעריכה מקצועית.
עימוד ספציפית במקרים רבים יותר זול בארה"ב מבארץ (בניגוד לעריכה והדפסה), וגם איכותי הרבה פחות.ועימוד באמריקה כולל גם שערים ועריכה במחיר שהזכרת.
אולי כדאי שתברר שוב על הדפסה דיגיטלית לספרי קודש בכריכה קשה בארה"ב....ולגבי הדפסה, זה לא המחיר שהזכרת, לא יודע בדיוק כמה, אבל לא כזה עושק.
יש לי גם כן קובץ על הלכות בשר וחלב ותערובות בערך 120000מילים רוצה לעמדאני גם כתבתי על הלכות תפילה ואז שראיתי שההוצאות כאלה גדולות החלטתי להוציא קונטרסים לפי נושאים וכך להתרגל ולקבל חוות דעת וכו' .
אבל עכ"פ אתה יכול לשלוח לי הודעה ואתן לך לפחות מקצועי במחיר ממש זול.
כמה עמודים זה כרגע?יש לי גם כן קובץ על הלכות בשר וחלב ותערובות בערך 120000מילים רוצה לעמד
ממש לא יודע למי לפנות ומה הנושא בסוגיא של עימוד מחיר ומי זול וכו אשמח לדעת
פאר העריכהיש לי גם כן קובץ על הלכות בשר וחלב ותערובות בערך 120000מילים רוצה לעמד
אשמח אם תפנו אלינו bs@moreshet-maran.comיש לי גם כן קובץ על הלכות בשר וחלב ותערובות בערך 120000מילים רוצה לעמד
בחלוקה לB5 בערך 330 עמודיםכמה עמודים זה כרגע?
יש לי גם כן קובץ על הלכות בשר וחלב ותערובות בערך 120000מילים רוצה לעמד
עימוד יעלה לך בסביבות 1,000-1,800 ש"ח (אם יש לך הערות שוליים אצל חלק מהמעמדים זה מוסיף עוד 50%).בחלוקה לB5 בערך 330 עמודים