נ'ש Member 31 Mar 2025 #1 מישהו יודע איפה מר''ן הראשל''צ מזכיר את גולם מפראג אני לא זוכר איפה ראיתי את זה באיזה חלק בילקוט יוסף
מישהו יודע איפה מר''ן הראשל''צ מזכיר את גולם מפראג אני לא זוכר איפה ראיתי את זה באיזה חלק בילקוט יוסף
נ נאמן מר"ן Active member 1 אפריל 2025 #3 אור יעקב אמר: אני זוכר שבילקו"י החדש על שבת (ח"ב) כתב ע"ז באורך. לחץ כדי להרחיב... כן, בסופו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 אפריל 2025 #6 מורשת מרן אמר: גם בשלחן המערכת אות ג, ערך גולם לחץ כדי להרחיב... צ"ל "אות א', ערך אדם".
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 מאי (5) 2025 #8 אור יעקב אמר: אני זוכר שבילקו"י החדש על שבת (ח"ב) כתב ע"ז באורך. לחץ כדי להרחיב... בילקו"י שבת כרך ב' (החדש) עמ' תתפ"ט. וזה בעצם מה שנכתב גם בילקו"י שביעית עמ' ת', וגם בשלחן המערכת הנ"ל.
אור יעקב אמר: אני זוכר שבילקו"י החדש על שבת (ח"ב) כתב ע"ז באורך. לחץ כדי להרחיב... בילקו"י שבת כרך ב' (החדש) עמ' תתפ"ט. וזה בעצם מה שנכתב גם בילקו"י שביעית עמ' ת', וגם בשלחן המערכת הנ"ל.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 יולי (7) 2025 #9 במנהגי הראש"ל - ענייני תלמוד תורה פרק ג' הערה ה' כתב:
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 יולי (7) 2025 #10 בנימין לוריא אמר: במנהגי הראש"ל - ענייני תלמוד תורה פרק ג' הערה ה' כתב: הצג קובץ מצורף 35415 הצג קובץ מצורף 35416 לחץ כדי להרחיב... אגב, יש מישהו שיודע איך אפשר להשיג את השיעור הזה (מוצ"ש כי תשא כ' אדר תשס"ד)? חיפשתי ברשת בהלכה יומית ובדר וסחרת וכו', חיפשתי בקול הלשון, חיפשתי באוצר מרן, דיברתי עם דר וסחרת, (דיברתי עם מחבר הספר מנהגי הראש"ל בעצמו), ולא הצלחתי להשיג.
בנימין לוריא אמר: במנהגי הראש"ל - ענייני תלמוד תורה פרק ג' הערה ה' כתב: הצג קובץ מצורף 35415 הצג קובץ מצורף 35416 לחץ כדי להרחיב... אגב, יש מישהו שיודע איך אפשר להשיג את השיעור הזה (מוצ"ש כי תשא כ' אדר תשס"ד)? חיפשתי ברשת בהלכה יומית ובדר וסחרת וכו', חיפשתי בקול הלשון, חיפשתי באוצר מרן, דיברתי עם דר וסחרת, (דיברתי עם מחבר הספר מנהגי הראש"ל בעצמו), ולא הצלחתי להשיג.
אמונה ובטחון Well-known member 23 יולי (7) 2025 #11 ראיתי בשב"ק שהגאון רבי יהודה משה יוסף שליט"א דן בזה בספרו שו"ת הרי יהודה ח"א
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member 24 יולי (7) 2025 #13 בן יוסף אמר: ממתי השיעור? לחץ כדי להרחיב... מוצש"ק פרשת תולדות תשפ"ד