בררתי עם אחד הבודקים של מבחני רבנות ואמר לי שיפרסמו ציונים כנראה לפני בין הזמנים הלוואי!! בעזרת השם
צ צפוני Member יום שני בשעה 13:13 #21 asafh95 אמר: בררתי עם אחד הבודקים של מבחני רבנות ואמר לי שיפרסמו ציונים כנראה לפני בין הזמנים לחץ כדי להרחיב... הלוואי!! בעזרת השם
asafh95 אמר: בררתי עם אחד הבודקים של מבחני רבנות ואמר לי שיפרסמו ציונים כנראה לפני בין הזמנים לחץ כדי להרחיב... הלוואי!! בעזרת השם
צ צפוני Member יום רביעי בשעה 18:19 #22 asafh95 אמר: בררתי עם אחד הבודקים של מבחני רבנות ואמר לי שיפרסמו ציונים כנראה לפני בין הזמנים לחץ כדי להרחיב... מחר בין הזמנים …
asafh95 אמר: בררתי עם אחד הבודקים של מבחני רבנות ואמר לי שיפרסמו ציונים כנראה לפני בין הזמנים לחץ כדי להרחיב... מחר בין הזמנים …
ש שלמה נ Active member יום רביעי בשעה 20:49 #23 היום דיברתי עם אחד הבוחנים ואכן כמו שאמרו החברים כאן, סיימו לבדוק את ניסן תשפ"ה, אבל הוא אומר שעכשיו הכל יתעכב במשרדי הממשלה של המדינה ולהם יש זמן..
היום דיברתי עם אחד הבוחנים ואכן כמו שאמרו החברים כאן, סיימו לבדוק את ניסן תשפ"ה, אבל הוא אומר שעכשיו הכל יתעכב במשרדי הממשלה של המדינה ולהם יש זמן..
ב בשורות טובות Well-known member יום רביעי בשעה 21:02 #24 צפוני אמר: מחר בין הזמנים … לחץ כדי להרחיב... יש לומר שמחר נגמר הזמן, ובין הזמנים מתחיל בשני הבא בכל אופן אצלנו בכולל התקשרו אתמול לרבנות למספר 02-5313131 ואמרו להם בעיקרון שבוע הבא מקסימום שבועיים
צפוני אמר: מחר בין הזמנים … לחץ כדי להרחיב... יש לומר שמחר נגמר הזמן, ובין הזמנים מתחיל בשני הבא בכל אופן אצלנו בכולל התקשרו אתמול לרבנות למספר 02-5313131 ואמרו להם בעיקרון שבוע הבא מקסימום שבועיים
ג גלעד רובין Active member יום רביעי בשעה 21:08 #25 צפוני אמר: מחר בין הזמנים … לחץ כדי להרחיב... אני כל היום בודק...
צ צפוני Member אתמול ב 01:11 #27 בשורות טובות אמר: יש לומר שמחר נגמר הזמן, ובין הזמנים מתחיל בשני הבא לחץ כדי להרחיב... מה הפלפול? אם מחר נגמר הזמן הרי זה בין הזמנים, שהרי זה לא זמן קיץ ולא זמן אלול. אז מה זה? בין הזמנים.
בשורות טובות אמר: יש לומר שמחר נגמר הזמן, ובין הזמנים מתחיל בשני הבא לחץ כדי להרחיב... מה הפלפול? אם מחר נגמר הזמן הרי זה בין הזמנים, שהרי זה לא זמן קיץ ולא זמן אלול. אז מה זה? בין הזמנים.
1 1234@ New member אתמול ב 11:53 #28 צפוני אמר: מה הפלפול? אם מחר נגמר הזמן הרי זה בין הזמנים, שהרי זה לא זמן קיץ ולא זמן אלול. אז מה זה? בין הזמנים. לחץ כדי להרחיב... שבדרך כלל הם לא עונים בבין הזמנים
צפוני אמר: מה הפלפול? אם מחר נגמר הזמן הרי זה בין הזמנים, שהרי זה לא זמן קיץ ולא זמן אלול. אז מה זה? בין הזמנים. לחץ כדי להרחיב... שבדרך כלל הם לא עונים בבין הזמנים