• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

תוצאות מועד ניסן תשפה

הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
אינני מכיר את כבודו, אך יכול להיות שחשבת שאתה יודע טוב ובסוף היו טעויות... כלומר זה יכול לקרות
ובסוף אתה ב"ה עברת אז לא ככ רואה נפקא מינה. זה כן יותר נחמד לעבור בציון גבוה, אך מבחינתם גם זה לא משנה אז לא יודע עד כמה תהיה לכך התייחסות...

הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
אני נבחנתי על איסור והיתר, אצלי יש פער של 7 נק' בין אחד לשני. יש שאלה אחת שלא ברור לי למה שניהם לא הביאו לי עליה נקודות כמו שצריך, חוץ מזה הכל בסדר. ייתכן ואולי החסרתי משהו ואיני יודע, לא בדקתי לעומק. לגביך - עברת בהצלחה, אז מה נפקא מינה מה הציון?
האם בוחרים רב עיר לפי הניקוד? איני יודע... נראה לי שזה סתם כאב ראש מיותר.

דרך אגב, שאלה לכלל הנבחנים - במועד ניסן היו מבחני נדה שבת ואיסור והיתר נורמלים והגונים.
ובמועד אב, המבחנים היו לא שיגרתיים בכלל! שאלות כל כך ארוכות, מסובכות, המבחנים לקחו הרבה זמן. בנידה שעה רבע ל-5 חצי אולם מלא.
מישהו יודע למה זה ככה? למה לא כותבים שאלות מובנות? למה צריך להרכיב את השאלה כל כך, כדי להבין מה צריך לענות?
אני לא בא בטרוניה כלפי הרבנים הכותבים, אלא רק רוצה להבין איך מתנהלים המבחנים של הרבנות. תודה רבה

אמור להיות דיון נוסף בבגצ, ואז נחשב צעדנו, כולל פתרונות שכבר על השולחן.
סליחה על ההפרעה אבל ממש אשמח שתענה. אני אמור להיבחן בחשון הקרוב היית ממליץ להתחיל ללמוד נושא ארוך כי לא יהיה מועד חשון או לדעתך להמשיך כרגיל זה מאוד משמעותי לי ולכולל שאני לומד בו

חזור
חלק עליון