Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.
למה שטויות??
העניין הוא זה לא שנשים יעשו מבחן או שלא יעשו
זה שאם הם יעשו אח"כ יריצו אותם להיות רבת עיר פלונית ואלמונית וזה פריצה חמורה בחומת הרבנות !!!!!
לא צריך להיות @גאון עולם להבין את זה
במהלך כל השרשור אני שותק, אבל חייב למחות ולו פעם אחת (ומילתי אמורה שאיני יגיב לא לך ולא למי שיענה מכל צד שהוא)
זה פרצה חמורה!!!
אם יש מי שחושב אחרת, הוא בכלל מבלי עולם!!! וכנראה כמוהו כהם גם הוא לומד רק מקיצורים ולכן אין לו דעת תורה.
אבוי לנו אם הרבנות תאשר דבר כזה.
נכון אני קצת נגוע, נבחנתי עכשיו במועד אב, אבל התחלתי חומר חדש במלא הכח כולל בבין הזמנים ע"מ להיבחן במועד ניסן, ואפי' ששמעתי על העניין הנ"ל עם הנשים לא הרפתי ואדרבה אני משתדל ללמוד יותר בחשק ע"מ ללמוד ולא למבחן.
גם אם אתה רוצה כבר להיבחן עכשיו וחזרת ולמדת את החומר בפנים, אין זה נכון וראוי להתיר את האסור ולטהר את המשוקץ!!!
אני על משמרתי עמדתי, ואמרתי את אשר על ליבי (כנראה של עוד כמה מהקוראים) ובזה הצלתי את נפשי
מכאן הריני בבחינת "אל תען"
בהצלחה וכט"ס
אוהבך בכל לב ומתפלל להיגיון ומחשבה של תורה
למה שטויות??
העניין הוא זה לא שנשים יעשו מבחן או שלא יעשו
זה שאם הם יעשו אח"כ יריצו אותם להיות רבת עיר פלונית ואלמונית וזה פריצה חמורה בחומת הרבנות !!!!!
לא צריך להיות @גאון עולם להבין את זה
לא נראה לי כ"כ הבין את העניין כי העניין הוא אחר וכנ"ל