ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 אוקטובר 2025 #62 גלעד רובין אמר: בילקו"י כן מובא החשש לחץ כדי להרחיב... הובא לעיל: תלמיד מרן אמר: הצג קובץ מצורף 23517 ושם בהערה הצג קובץ מצורף 23518 הצג קובץ מצורף 23519 לחץ כדי להרחיב...
גלעד רובין אמר: בילקו"י כן מובא החשש לחץ כדי להרחיב... הובא לעיל: תלמיד מרן אמר: הצג קובץ מצורף 23517 ושם בהערה הצג קובץ מצורף 23518 הצג קובץ מצורף 23519 לחץ כדי להרחיב...
ד דרך אחת Active member 18 אוקטובר 2025 #63 abc123 אמר: למרות שכעת ראיתי את זה: אומרים שהשם רחל הוא שם של צער וייסורים ואני באמת עוברת כל מיני צער אומרים שהשם רחל הוא שם של צער וייסורים ואני באמת עוברת כל מיני צער רציתי לשאול האם צריכה לשנות שם ואם לא מה כן לעשות יישר כח www.doresh-tzion.co.il לחץ כדי להרחיב... לא סותר שממנו שמענו מספר פעמים שכדאי להימנע מלקרוא בשם זה, רק שלשי' לשנות שם זה לא דבר פשוט בכלל..
abc123 אמר: למרות שכעת ראיתי את זה: אומרים שהשם רחל הוא שם של צער וייסורים ואני באמת עוברת כל מיני צער אומרים שהשם רחל הוא שם של צער וייסורים ואני באמת עוברת כל מיני צער רציתי לשאול האם צריכה לשנות שם ואם לא מה כן לעשות יישר כח www.doresh-tzion.co.il לחץ כדי להרחיב... לא סותר שממנו שמענו מספר פעמים שכדאי להימנע מלקרוא בשם זה, רק שלשי' לשנות שם זה לא דבר פשוט בכלל..
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוקטובר 2025 #64 מתוך הספר "ויקרא שמו בישראל". קבצים מצורפים בעניין השם רחל - ויקרא שמו בישראל.pdf בעניין השם רחל - ויקרא שמו בישראל.pdf 1.1 MB · צפיות: 12