אבקת מרק בשרי יש בה בין 4-7% בשר בכל התערובת. ומערבים אותו בתבשיל שודאי יש בו פי ששים מהבשר. הנה ראיתי בספר השלחן כהלכתו עמ' עדר, שכתב שבירר אצל מומחים אין טעם הבשר מורגש כלל, אלא כשיש בשר מרגישים טעם שונה בחומר הטעם (מונוסודיום) משום שהוא חומר רגיש וכל שינוי בסביבה משנה את טעמו. ע"כ. אם כנים הדברים, יוצא שלא מרגישים טעם מהבשר כלל וא"כ הוא בטל בששים. וכל טעם הבשר מגיע רק מהחומר מונוסודיום. א"כ האוכל תבשיל אינו צריך להמתין שש שעות. וגם אם נאמר שהמציאות היא שכן מרגישים קצת טעם מהבשר והמונוסודיום רק מחזק את הטעם, אפשר לומר זה וזה גורם ושרי.
האם הרבנים מסכימים לכך?
האם הרבנים מסכימים לכך?