בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
אם תשמע להם תחיה כל החיים שלך בפחדים שבכל דבר מאכל וכיוצ"ב יש שבבים ודילול אוכלוסיה.האזינו לקו: 025841062
רצוני לשאול האם יש מה לחשוש להם?
נשים דעתן קלה...את האמת אני איני מאמין לדבריהם, הם אומרים שם שבדוקא עושים בנינים גדולים בשביל שבעת צרה לא יהיה לאן לברוח וכו' וכו'. ועוד מעט יגידו שיש משהו בריצפה שבמדרכה שעלול להיות בו דילול אוכלסין....
אבל הצינתוק הזה היה לאשתי, והיא השמיעה לי את זה, והיא אומרת לי אל תגיד שזה שטויות, מנין לך, הרי יש שם עורכי דינים שמדברים מכל העולם וכו', וזה נשמע רציני, וכו' וכו', וצריך הוכחה ברורה לשכנע אותה שהכל שטויות, אשמח אם יש למישהו עצה איך להוכיח את זה.
תודה רבה
את זה ודאי שאני לא יגיד לה.נשים דעתן קלה...
שמעתי בשם חכם בן ציון נ"ע שאמר על מה שאמרו שלנשים יש "בינה יתירה", דקי"ל כל יתר כנטול דמי...נשים דעתן קלה...
השאלה אם באמת דבריהם נכונים, לא לעשות את החיסונים של טיפת חלב וכד'???בימות המשיח הקב"ה ינענע בחבל האמונה-החזקים יתחזקו ומי שעושה רצון ה' ומעשה בעולם לכבוד ה' אין לו מה לפחד כלל רק ליראה את ה' ולעבדו בלבב שלם
פרסום. כבוד. עוד אופציה לחלוק על גדולי ישראלהשאלה אם באמת דבריהם נכונים, לא לעשות את החיסונים של טיפת חלב וכד'???
אשתי פשוט טוענת לי, שאם הכל שטויות, א"כ מה העניין שלהם בזה?
אתה יודע כמה אלפי חילונים התחילו להקשיב ל"רב" שמתנגד לחיסונים ולגדולי ישראל. אתה יודע כמה פרסום זה הביא לו. ואנשים מזמזמים את השירים הטמאים שלו שאחד השירים הוא רק בזיונות למרן רבי יצחק יוסף שליט"אהשאלה אם באמת דבריהם נכונים, לא לעשות את החיסונים של טיפת חלב וכד'???
אשתי פשוט טוענת לי, שאם הכל שטויות, א"כ מה העניין שלהם בזה?
היה שהקשה ש"בינה" פירושו להבין דבר מתוך דבר, אם כן מה שייך בזה "יתירה"?שמעתי בשם חכם בן ציון נ"ע שאמר על מה שאמרו שלנשים יש "בינה יתירה", דקי"ל כל יתר כנטול דמי...
המציאות מוכיחה שמי שמקשיב לקו זה מאבד את שפיותו, ונכנס לפחדים והזיות, שורף את זמנו במלחמות סרק נגד נגד כוחות האופל וכדו'האזינו לקו: 025841062
רצוני לשאול האם יש מה לחשוש להם?
גם אצלי, אבל הם מצנתקים המון עם מספרים חדשים, וללא אפשרות הסרה מרשימת החיסול שלהם.ב"ה אצלי המספר חסום
כן ירבה
זה אסור מבחינת החוקללא אפשרות הסרה מרשימת החיסול שלהם.
איזה חוק? של המדינה?..... הם נגד....זה אסור מבחינת החוק
ואסור לתבוע אותם בערכאות מבחינת ההלכה...זה אסור מבחינת החוק