אם אני רק עם בר אילן. זה שווה? או שבסוף בכל מקרה אתפתה לאוצר החכמה לכשירחיב?
ראיתי כעת את האשכול, אכן ב"ה הצלחתי לארגן קבוצת רכישה מוזלת לטובת כולנו, מי שרוצה להצטרף לקבוצה, וכן לקבוצה המתגבשת לקנייה מוזלת של הארכיון היהודי מוזמן בשמחה ליצור איתי קשר בפרטי או בטלפון 0548496207 או במייל ymy81196@gmail.comמגה הנחה ברכישת 'אוצרות התורה'
שלום רב. תוכנת 'אוצרות התורה' יצאה כעת במבצע של שבעים אחוז! הנחה, וניתן לרכשה ב-1640 ש"ח במקום למעלה מארבעת אלפים ש"ח בדרך כלל. פניתי אליהם, ואמרתי להם שיש מעל עשרה אנשים המעוניינים לקנות ואם ניתן לקבל הנחה נוספת, הם השיבו לי, שהם מוכנים להוריד עוד 340 ש"ח, ובזה להגיע למחיר מצחיק של 1340 ש"ח...www.prog.co.il
כמה יעלה ארכיון היהודי דרך הקבוצה?ראיתי כעת את האשכול, אכן ב"ה הצלחתי לארגן קבוצת רכישה מוזלת לטובת כולנו, מי שרוצה להצטרף לקבוצה, וכן לקבוצה המתגבשת לקנייה מוזלת של הארכיון היהודי מוזמן בשמחה ליצור איתי קשר בפרטי או בטלפון 0548496207 או במייל ymy81196@gmail.com
תתקשר.כמה יעלה ארכיון היהודי דרך הקבוצה?
אם אני מתקשר זה יותר זול?תתקשר.
אכן, יש הנחה מיוחדת למתקשרים....אם אני מתקשר זה יותר זול?
תכתוב בבקשה כמה עולה, מן הסתם יש כאן הרבה שמתעניינים.
מחיר משתלם [ביחס למחיר הרגיל של זה].אכן, יש הנחה מיוחדת למתקשרים....
וברצינות, אם לא נוח לך בטלפון, פנה למייל שכתבתי, או שלח לי הודעה פרטית.
היא לא תחליף לבר אילן - יש לה 40,000 ספרים בסריקה כמו אוצר החכמה.מה הרעיון של אוצרות התורה? אם הוא בטקסט כמו פרוייקט השות אז מה ההבדל?
אז מי שברשותו אוצר החכמה זה מיותר לכאו׳ או שיש אופציות שאין באוצרהיא לא תחליף לבר אילן - יש לה 40,000 ספרים בסריקה כמו אוצר החכמה.
יש בו ספרים שאין באוצר, חיפושים מקצועיים שאין באוצר, העתקה נקיה כמעט כמו בבר אילן, אפשרות להורדת ספרים שלימים, ועוד.אז מי שברשותו אוצר החכמה זה מיותר לכאו׳ או שיש אופציות שאין באוצר
איזה ספרים למשל אין באוצר?יש בו ספרים שאין באוצר, חיפושים מקצועיים שאין באוצר, העתקה נקיה כמעט כמו בבר אילן, אפשרות להורדת ספרים שלימים, ועוד.
למשל אוצר הפוסקים.איזה ספרים למשל אין באוצר?
כוונתך לכאו' לומר של 16 ג'יגה, ועדיין תמוה, שהרי גודל התוכנה הוא כ-140M בלבד.העתקה לדיסק אונקי של 116 ג'יגה
צודק כצפוי..כוונתך לכאו' לומר של 16 ג'יגה, ועדיין תמוה, שהרי גודל התוכנה הוא כ-140M בלבד.