י ישראל שריקי New member 3 יוני (6) 2024 #1 שלום רב לכולם!! כידוע השבוע יש את שבוע הספר לתוכנת אוצר החכמה משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול?
שלום רב לכולם!! כידוע השבוע יש את שבוע הספר לתוכנת אוצר החכמה משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול?
י ישראל שריקי New member 3 יוני (6) 2024 #3 abc123 אמר: @אהרן כהן[/ [/QUOTE] לחץ כדי להרחיב... שלום וברכה , ידוע לך איפה אני יכול למצוא את התוכנה ביותר זול?
abc123 אמר: @אהרן כהן[/ [/QUOTE] לחץ כדי להרחיב... שלום וברכה , ידוע לך איפה אני יכול למצוא את התוכנה ביותר זול?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 3 יוני (6) 2024 #4 ישראל שריקי אמר: שלום רב לכולם!! כידוע השבוע יש את שבוע הספר לתוכנת אוצר החכמה משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול? לחץ כדי להרחיב... לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
ישראל שריקי אמר: שלום רב לכולם!! כידוע השבוע יש את שבוע הספר לתוכנת אוצר החכמה משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול? לחץ כדי להרחיב... לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
פ פשוט Well-known member 3 יוני (6) 2024 #5 ישראל שריקי אמר: משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול? לחץ כדי להרחיב... תשא אשה, ואז יש מחיר חתנים.
ישראל שריקי אמר: משהו יודע איך אפשר להשיג את התוכנה ביותר זול? לחץ כדי להרחיב... תשא אשה, ואז יש מחיר חתנים.
י ישראל שריקי New member 3 יוני (6) 2024 #6 בנימין לוריא אמר: לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com לחץ כדי להרחיב... אני יודע ליצור עמם קשר, השאלה היא אם אפשר ביותר זול משבוע הספר
בנימין לוריא אמר: לרכישת התוכנה - שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com לחץ כדי להרחיב... אני יודע ליצור עמם קשר, השאלה היא אם אפשר ביותר זול משבוע הספר
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 3 יוני (6) 2024 #7 ישראל שריקי אמר: אני יודע ליצור עמם קשר, השאלה היא אם אפשר ביותר זול משבוע הספר לחץ כדי להרחיב... זה לא ליצור איתם. זה מייל אחר...
ישראל שריקי אמר: אני יודע ליצור עמם קשר, השאלה היא אם אפשר ביותר זול משבוע הספר לחץ כדי להרחיב... זה לא ליצור איתם. זה מייל אחר...
י ישראל שריקי New member 3 יוני (6) 2024 #8 בנימין לוריא אמר: זה לא ליצור איתם. זה מייל אחר... לחץ כדי להרחיב... מודה לך מעומק הלב!!! קשה לאברך לשלם כאלו מחירים... אבל אני חייב
בנימין לוריא אמר: זה לא ליצור איתם. זה מייל אחר... לחץ כדי להרחיב... מודה לך מעומק הלב!!! קשה לאברך לשלם כאלו מחירים... אבל אני חייב
י ישראל שריקי New member 3 יוני (6) 2024 #9 ישראל שריקי אמר: מודה לך מעומק הלב!!! קשה לאברך לשלם כאלו מחירים... אבל אני חייב לחץ כדי להרחיב... יש משהו מיוחד שצריך לכתוב להם? וכן אתה יודע כמה זה יותר זול?
ישראל שריקי אמר: מודה לך מעומק הלב!!! קשה לאברך לשלם כאלו מחירים... אבל אני חייב לחץ כדי להרחיב... יש משהו מיוחד שצריך לכתוב להם? וכן אתה יודע כמה זה יותר זול?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 3 יוני (6) 2024 #10 ישראל שריקי אמר: יש משהו מיוחד שצריך לכתוב להם? וכן אתה יודע כמה זה יותר זול? לחץ כדי להרחיב... פשוט תיצור קשר במייל שאתה רוצה לרכוש את התוכנה. פרטים מלאים תקבל בל"נ במייל.
ישראל שריקי אמר: יש משהו מיוחד שצריך לכתוב להם? וכן אתה יודע כמה זה יותר זול? לחץ כדי להרחיב... פשוט תיצור קשר במייל שאתה רוצה לרכוש את התוכנה. פרטים מלאים תקבל בל"נ במייל.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 יוני (6) 2024 #14 לטובת כולם, עדיף שאת כל השאלות ישאלו במייל.
A abc123 Well-known member 4 יוני (6) 2024 #15 בנימין לוריא אמר: לטובת כולם, עדיף שאת כל השאלות ישאלו במייל. לחץ כדי להרחיב... מי העונה?