האם ידוע לכם מתי תתקיים האזכרה למרן זצ"ל ביזדים (מוצ"ש בראשית או מוצ"ש נח)?
א אב בחכמה New member 20 אוקטובר 2022 #1 האם ידוע לכם מתי תתקיים האזכרה למרן זצ"ל ביזדים (מוצ"ש בראשית או מוצ"ש נח)?
יצחק משען Well-known member 21 אוקטובר 2022 #3 משה ברגמן אמר: תלוי אם רוצים לשלב כנס בחירות או כל אחד בנפרד לחץ כדי להרחיב... לקחת לי את המילים... מסתבר שינצלו את זה לשם הבחירות ואז זה יהיה במוצ"ש נח. ובמוצ"ש בראשית יהיה נוכחות פורמלית.
משה ברגמן אמר: תלוי אם רוצים לשלב כנס בחירות או כל אחד בנפרד לחץ כדי להרחיב... לקחת לי את המילים... מסתבר שינצלו את זה לשם הבחירות ואז זה יהיה במוצ"ש נח. ובמוצ"ש בראשית יהיה נוכחות פורמלית.
פ פשוט Well-known member 21 אוקטובר 2022 #4 יצחק משען אמר: לקחת לי את המילים... מסתבר שינצלו את זה לשם הבחירות ואז זה יהיה במוצ"ש נח. ובמוצ"ש בראשית יהיה נוכחות פורמלית. לחץ כדי להרחיב... איך חבר מועצת גדולי התורה של דגה"ת רבי דוד כהן שליט"א ר"י חברון, שדרכו לבוא ליום השנה, יבוא לכנס בחירות של תנועת ש"ס?
יצחק משען אמר: לקחת לי את המילים... מסתבר שינצלו את זה לשם הבחירות ואז זה יהיה במוצ"ש נח. ובמוצ"ש בראשית יהיה נוכחות פורמלית. לחץ כדי להרחיב... איך חבר מועצת גדולי התורה של דגה"ת רבי דוד כהן שליט"א ר"י חברון, שדרכו לבוא ליום השנה, יבוא לכנס בחירות של תנועת ש"ס?
מ משה ברגמן Active member 21 אוקטובר 2022 #5 פשוט אמר: איך חבר מועצת גדולי התורה של דגה"ת רבי דוד כהן שליט"א ר"י חברון, שדרכו לבוא ליום השנה, יבוא לכנס בחירות של תנועת ש"ס? לחץ כדי להרחיב... לפני שנה וחצי היה כנס בחירות עם הרב ב. מ. אזרחי.
פשוט אמר: איך חבר מועצת גדולי התורה של דגה"ת רבי דוד כהן שליט"א ר"י חברון, שדרכו לבוא ליום השנה, יבוא לכנס בחירות של תנועת ש"ס? לחץ כדי להרחיב... לפני שנה וחצי היה כנס בחירות עם הרב ב. מ. אזרחי.
מ משה ברגמן Active member 22 אוקטובר 2022 #6 כנראה שבוע הבא. השבוע הרב המקדים יהיה הרב זבדיה כהן שליט"א.
נ נאמן מר"ן Active member 22 אוקטובר 2022 #8 א. בוטון אמר: האם ידוע לכם מתי תתקיים האזכרה למרן זצ"ל ביזדים (מוצ"ש בראשית או מוצ"ש נח)? לחץ כדי להרחיב... היה פרסום עכשיו אחרי השיעור של הרשלא"צ שזה יהיה ביום חמישי בשעה 19:00 ביזדים
א. בוטון אמר: האם ידוע לכם מתי תתקיים האזכרה למרן זצ"ל ביזדים (מוצ"ש בראשית או מוצ"ש נח)? לחץ כדי להרחיב... היה פרסום עכשיו אחרי השיעור של הרשלא"צ שזה יהיה ביום חמישי בשעה 19:00 ביזדים
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 אוקטובר 2022 #9 נאמן מרן אמר: היה פרסום עכשיו אחרי השיעור של הרשלא"צ שזה יהיה ביום חמישי בשעה 19:00 ביזדים לחץ כדי להרחיב... לא. היה פרסום שביום חמישי, יום ההילולא, החל מהשעה 7 בערב ישודר בלוויין יממה שכולה תורה משיעורי מרן.
נאמן מרן אמר: היה פרסום עכשיו אחרי השיעור של הרשלא"צ שזה יהיה ביום חמישי בשעה 19:00 ביזדים לחץ כדי להרחיב... לא. היה פרסום שביום חמישי, יום ההילולא, החל מהשעה 7 בערב ישודר בלוויין יממה שכולה תורה משיעורי מרן.