מצו"ב
נ ניני חדרי Active member 7 פברואר (2) 2024 #1 מצו"ב קבצים מצורפים כתבה על האיגוד - הדרך 326 (1).pdf 1.3 MB · צפיות: 37
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 פברואר (2) 2024 #3 ניני חדרי אמר: מצו"ב לחץ כדי להרחיב... איך יש לך את עיתון הדרך בקובץ PDF?
ע"ה ס"ט Well-known member 8 פברואר (2) 2024 #4 בנימין לוריא אמר: איך יש לך את עיתון הדרך בקובץ PDF? לחץ כדי להרחיב... הם לא סוגרים את זה לפידיאף לפני ההדפסה?!
בנימין לוריא אמר: איך יש לך את עיתון הדרך בקובץ PDF? לחץ כדי להרחיב... הם לא סוגרים את זה לפידיאף לפני ההדפסה?!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 פברואר (2) 2024 #5 עה סט אמר: הם לא סוגרים את זה לפידיאף לפני ההדפסה?! לחץ כדי להרחיב... בוודאי! אבל הם לא מפיצים את זה...
עה סט אמר: הם לא סוגרים את זה לפידיאף לפני ההדפסה?! לחץ כדי להרחיב... בוודאי! אבל הם לא מפיצים את זה...
ע"ה ס"ט Well-known member 8 פברואר (2) 2024 #7 בנימין לוריא אמר: בוודאי! אבל הם לא מפיצים את זה... לחץ כדי להרחיב... בד"כ מי שקשור ליצירת הכתבה מקבל אותה. וחוץ מזה יש עוד כמה וכמה אנשים הקרובים לצלחת שקבלים...
בנימין לוריא אמר: בוודאי! אבל הם לא מפיצים את זה... לחץ כדי להרחיב... בד"כ מי שקשור ליצירת הכתבה מקבל אותה. וחוץ מזה יש עוד כמה וכמה אנשים הקרובים לצלחת שקבלים...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 פברואר (2) 2024 #8 עה סט אמר: בד"כ מי שקשור ליצירת הכתבה מקבל אותה. וחוץ מזה יש עוד כמה וכמה אנשים הקרובים לצלחת שקבלים... לחץ כדי להרחיב... נפק"מ כשלפעמים יש כתבות ספציפיות שמבקשים להעלות לפה, שלא נצטרך לצלם וכו'.
עה סט אמר: בד"כ מי שקשור ליצירת הכתבה מקבל אותה. וחוץ מזה יש עוד כמה וכמה אנשים הקרובים לצלחת שקבלים... לחץ כדי להרחיב... נפק"מ כשלפעמים יש כתבות ספציפיות שמבקשים להעלות לפה, שלא נצטרך לצלם וכו'.
פותח הדיון פותח הדיון נ ניני חדרי Active member 8 פברואר (2) 2024 #9 בס"ה ביקשתי מהכתב הרב חיים טריקי שהוא חבר שלי שיתן לי ע"מ להעלות לפורום... סליחה חברים ש'הקפצתי' אתכם...
בס"ה ביקשתי מהכתב הרב חיים טריקי שהוא חבר שלי שיתן לי ע"מ להעלות לפורום... סליחה חברים ש'הקפצתי' אתכם...