אמן, אכן, אבל צפיות אין כל כך, אז כנראה שזה לא כזה מיוחד... חח זה מה יש
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 27 Mar 2023 #21 אמן, אכן, אבל צפיות אין כל כך, אז כנראה שזה לא כזה מיוחד... חח זה מה יש
אושרי רביב Well-known member 27 Mar 2023 #23 יעקב יעקב אמר: אמן, אכן, אבל צפיות אין כל כך, אז כנראה שזה לא כזה מיוחד... חח זה מה יש לחץ כדי להרחיב... שמך עדיין לא מפורסם ברבים, לאט - לאט בעזרת ה'.
יעקב יעקב אמר: אמן, אכן, אבל צפיות אין כל כך, אז כנראה שזה לא כזה מיוחד... חח זה מה יש לחץ כדי להרחיב... שמך עדיין לא מפורסם ברבים, לאט - לאט בעזרת ה'.
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 27 Mar 2023 #24 אושרי רביב אמר: יש לך עוד חומרים שאתה מחפש או רוצה של מרן? לחץ כדי להרחיב... כרגע לא. אבל אני שמח להכיר כתובת לדברים הללו. שמח שנפגשנו
אושרי רביב אמר: יש לך עוד חומרים שאתה מחפש או רוצה של מרן? לחץ כדי להרחיב... כרגע לא. אבל אני שמח להכיר כתובת לדברים הללו. שמח שנפגשנו
אושרי רביב Well-known member 27 Mar 2023 #25 יעקב יעקב אמר: כרגע לא. אבל אני שמח להכיר כתובת לדברים הללו. שמח שנפגשנו לחץ כדי להרחיב... ברוך ה', מרן סייע לפני כיסא הכבוד העתיר עלינו והגעת לכתובת הנכונה (כתובת, תרתי משמע :))
יעקב יעקב אמר: כרגע לא. אבל אני שמח להכיר כתובת לדברים הללו. שמח שנפגשנו לחץ כדי להרחיב... ברוך ה', מרן סייע לפני כיסא הכבוד העתיר עלינו והגעת לכתובת הנכונה (כתובת, תרתי משמע :))
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 28 Mar 2023 #26 אושרי רביב אמר: דקה 66 ברוך ה' מצאתי! לחץ כדי להרחיב... איך מעלים כזה קישור? עם הסרטון עצמו?
אושרי רביב Well-known member 28 Mar 2023 #27 יעקב יעקב אמר: איך מעלים כזה קישור? עם הסרטון עצמו? לחץ כדי להרחיב... מעתיקים את הקישור וזה מופיע כבר עם הסרטון כאן
יעקב יעקב אמר: איך מעלים כזה קישור? עם הסרטון עצמו? לחץ כדי להרחיב... מעתיקים את הקישור וזה מופיע כבר עם הסרטון כאן
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 28 Mar 2023 #28 כשאני מעתיק קישור זה מופיע ללא הסרטון אלא כך -פרקי אבות, פרק א משנה א - מהי ענוה ?
אושרי רביב Well-known member 28 Mar 2023 #30 עשיתי בדיוק מה שכתבתי לך העתקתי את הקישור שמופיע למעלה (מתחת הכרטיסיות) והדבקתי כאן... מה הבעיה?
פותח הדיון פותח הדיון יעקב יעקב Active member 28 Mar 2023 #31 מוזר.. אולי כי אני בנטפרי? זה יכול להיות קשור?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 Mar 2023 #32 יעקב יעקב אמר: מוזר.. אולי כי אני בנטפרי? זה יכול להיות קשור? לחץ כדי להרחיב... אני גם בנטפרי. זה לא קשור.
יעקב יעקב אמר: מוזר.. אולי כי אני בנטפרי? זה יכול להיות קשור? לחץ כדי להרחיב... אני גם בנטפרי. זה לא קשור.
כמה טוב השם!!! Well-known member 28 Jan 2024 #33 גם אני נעזרתי בידידי ורעי ר' @אושרי רביב על דרשה מסוימת שמסר מרן. והוא מצא את זה. הוא ממש בקי כמעט בכל דרשותיו של מרן זיע"א! אשריו ואשרי חלקו. ויה"ר שיפוצו מעיינותיו חוצה לשם טוב ולתהלה. ועוד רבים יזכו להנות מהדברים שהוא עושה.
גם אני נעזרתי בידידי ורעי ר' @אושרי רביב על דרשה מסוימת שמסר מרן. והוא מצא את זה. הוא ממש בקי כמעט בכל דרשותיו של מרן זיע"א! אשריו ואשרי חלקו. ויה"ר שיפוצו מעיינותיו חוצה לשם טוב ולתהלה. ועוד רבים יזכו להנות מהדברים שהוא עושה.