איפה השיעור של הרב יצחק לגבי לד בשבת שאמר שזה לא פשוט שזה מדרבנן? אני צריך את העלון של זה דחוף!!!!
אושרי רביב Well-known member אתמול ב 13:44 #1 איפה השיעור של הרב יצחק לגבי לד בשבת שאמר שזה לא פשוט שזה מדרבנן? אני צריך את העלון של זה דחוף!!!!
נ נוריאל Well-known member אתמול ב 14:36 #2 מנורת לד דאורייתא או דרבנן שלום וברכה! הרב יצחק יוסף שליט"א כתב בעלון האחרון פרשת שלח מנורת לד זה איסור דאוריתא אם משיהו יודע אם הרחיב על זה במקום אחר והאם ידוע עוד מגדולי הדור שסוברים ככה תודה רבה! forum.moreshet-maran.com
מנורת לד דאורייתא או דרבנן שלום וברכה! הרב יצחק יוסף שליט"א כתב בעלון האחרון פרשת שלח מנורת לד זה איסור דאוריתא אם משיהו יודע אם הרחיב על זה במקום אחר והאם ידוע עוד מגדולי הדור שסוברים ככה תודה רבה! forum.moreshet-maran.com
ס ספרדי גאה Active member אתמול ב 15:08 #3 אושרי רביב אמר: איפה השיעור של הרב יצחק לגבי לד בשבת שאמר שזה לא פשוט שזה מדרבנן? אני צריך את העלון של זה דחוף!!!! לחץ כדי להרחיב... בהעלותך תשפ"ה
אושרי רביב אמר: איפה השיעור של הרב יצחק לגבי לד בשבת שאמר שזה לא פשוט שזה מדרבנן? אני צריך את העלון של זה דחוף!!!! לחץ כדי להרחיב... בהעלותך תשפ"ה