מ מחפש ישיבה New member 11 דצמבר (12) 2025 #1 שלום, קוראים לי עדן ואני בן 34 ומחפש ישיבה ספרדית מתאימה שיש בה מגורים. כבוד הרב יוכל לכוון אותי ולמי לפנות? תודה מראש.
שלום, קוראים לי עדן ואני בן 34 ומחפש ישיבה ספרדית מתאימה שיש בה מגורים. כבוד הרב יוכל לכוון אותי ולמי לפנות? תודה מראש.
אביאל קומלי Active member 11 דצמבר (12) 2025 #2 הישיבה של הרב ראובן אלבז שליט"א "אור החיים" בירושלים.
עובדי ה' Well-known member 17 דצמבר (12) 2025 #3 מחפש ישיבה אמר: שלום, קוראים לי עדן ואני בן 34 ומחפש ישיבה ספרדית מתאימה שיש בה מגורים. כבוד הרב יוכל לכוון אותי ולמי לפנות? לחץ כדי להרחיב... יש את ישיבת קרבנו של הרב רפאל זר בפתח תקווה נראה לי שהרב @אושרי רביב יוכל לעזור לך בבירורים וכו'
מחפש ישיבה אמר: שלום, קוראים לי עדן ואני בן 34 ומחפש ישיבה ספרדית מתאימה שיש בה מגורים. כבוד הרב יוכל לכוון אותי ולמי לפנות? לחץ כדי להרחיב... יש את ישיבת קרבנו של הרב רפאל זר בפתח תקווה נראה לי שהרב @אושרי רביב יוכל לעזור לך בבירורים וכו'
אושרי רביב Well-known member 17 דצמבר (12) 2025 #4 עובדי ה' אמר: יש את ישיבת קרבנו של הרב רפאל זר בפתח תקווה נראה לי שהרב @אושרי רביב יוכל לעזור לך בבירורים וכו' לחץ כדי להרחיב... לא מתאים לגיל הזה
עובדי ה' אמר: יש את ישיבת קרבנו של הרב רפאל זר בפתח תקווה נראה לי שהרב @אושרי רביב יוכל לעזור לך בבירורים וכו' לחץ כדי להרחיב... לא מתאים לגיל הזה