יצחק חיימוב
Member
אשרי המאמין
הוא מוכר רק את הספר של האדרת או גם את ההלכה ברורה שיצאה בהכתרה?אברך יקר מב"ש אנני יודע אם הוא רוצה שאכתוב כאן את שמו, פשוט מי שמעוניין לקנות את הספר שיתקשר אליו
נראה לי ההלכה ברורה זה כבר כתוב בסדרת ספרי הלכ"ב, אולי.הוא מוכר רק את הספר של האדרת או גם את ההלכה ברורה שיצאה בהכתרה?
זה מתוך החלק[ים] על הלכות מוקצה שראיתים בפידיאף כבר לפני שנה, ולא ברור למה עדיין לא נדפסו.נראה לי ההלכה ברורה זה כבר כתוב בסדרת ספרי הלכ"ב, אולי.
מישהו יודע?
הרב דוד אמר באיזה'ו מקומ'ן (אולי במנין אברכים) שהא מפמני שהתחיל סימן שיד ורואה שיש הרבה דברים מקבילים, ולכן רוצה לסיים את סימן שיד ורק אח"כ שיברר שכל מש"כ בהלכו מוקצה תואם למה שיצא לו בסימן שיד ידפיס.זה מתוך החלק[ים] על הלכות מוקצה שראיתים בפידיאף כבר לפני שנה, ולא ברור למה עדיין לא נדפסו.
למה לא יותר יקר?והוא מוכר את הספר ב250 ש"ח, לכל מי שמעוניין שיתקשר ל:054-859-0504
אצל הרב חיד"א מנתיבותהרב דוד אמר באיזה'ו מקומ'ן (אולי במנין אברכים) שהא מפמני שהתחיל סימן שיד ורואה שיש הרבה דברים מקבילים, ולכן רוצה לסיים את סימן שיד ורק אח"כ שיברר שכל מש"כ בהלכו מוקצה תואם למה שיצא לו בסימן שיד ידפיס.
הספר יצא ב2000 עותקים בלבד, למי שמבין המחיר הזה לא נקרא גבוה.....למה לא יותר יקר?
רק את הספר של הראשונים לציוןהוא מוכר רק את הספר של האדרת או גם את ההלכה ברורה שיצאה בהכתרה?
שמו מתנוסס על הספר...אברך יקר מב"ש אנני יודע אם הוא רוצה שאכתוב כאן את שמו, פשוט מי שמעוניין לקנות את הספר שיתקשר אליו
ומה שמו?שמו מתנוסס על הספר...
תודהכמדומני שראבני, אבל לא בטוח.
המו"ל של הספר על חכם יהושע שראבני ז''ל?כמדומני שראבני, אבל לא בטוח.
לא זכיתי.@בגדי מלכים כבודו עשה את הגלימה לראש"ל רבי דוד יוסף שליט"א?
אתה תופר פראקים או מה??לא זכיתי.
על פי רוב אני מכין לבוש של חכמי רבותינו הספרדים.אתה תופר פראקים או מה??