תלמיד הרב "הצעיר ני"ו"
Well-known member
זה לא כמו של אביו וד"לאם כבר בגלימות עסקינן. למה עשו לראשל"צ החדש גלימה כמו של מרן זצ"ל ולא גלימה מיוחדת בשבילו? זה לא נראה טוב. כביכול אין לו משלו אלא אביו בלבד.
זה לא כמו של אביו וד"לאם כבר בגלימות עסקינן. למה עשו לראשל"צ החדש גלימה כמו של מרן זצ"ל ולא גלימה מיוחדת בשבילו? זה לא נראה טוב. כביכול אין לו משלו אלא אביו בלבד.
וד"ל
זה יצא רק ב- 2,000 עותקים וכרגע לא יוצא עוד, אגב אני קניתי את הספר הזה (אדרת הראשון לציון) מהמחבר, אין ספק ש250 ש"ח זה יקר, אבל שווה כל שקל, ספר מרתק עם תמונות יפות ונדירות, ממש ממליץ בחום.אז אני מבין שא''א לקנות את הספר בחנויות.
הגלימה של כל הראשונים לציון נעשית ע"פ בקשתם האישית (אפשר לקרוא על כך בכתבה הנ"ל)אם כבר בגלימות עסקינן. למה עשו לראשל"צ החדש גלימה כמו של מרן זצ"ל ולא גלימה מיוחדת בשבילו? זה לא נראה טוב. כביכול אין לו משלו אלא אביו בלבד.
למי שעדיין מחפש, הבנתי ממנו שלא נותרו לו ספרים רבים.זה יצא רק ב- 2,000 עותקים וכרגע לא יוצא עוד, אגב אני קניתי את הספר הזה (אדרת הראשון לציון) מהמחבר, אין ספק ש250 ש"ח זה יקר, אבל שווה כל שקל, ספר מרתק עם תמונות יפות ונדירות, ממש ממליץ בחום.
הרב מאזוז לא נכח באירוע, והראשונים לציון נכנסו אליו.כאן ניתן לראות זאת.
איך זה קשור לגלימה ולשרשור.הרב מאזוז לא נכח באירוע, והראשונים לציון נכנסו אליו.
אמת.אחרי התלבטויות ארוכות רכשתי לפני מספר ימים את הספר במחיר מלא,
פשוט תענוג! היה שווה כל שקל!
גם היקף של ידע אדיר, גם עריכה מקצועית וגם עימוד יפיפה.
בקיצור, מומלץ בחום לכל אחד.
ממש צודק... אבל המחבר כותב על זה בהתחלה שמחמת חוסר הזמן הוא לא הוסיף מקורותרק מה שחסר לי זה בספר הזה, זה מקורות לדברים הכתובים בו.
אם כך, עדיף לחכות למהדורה הבאה שמסתמא תבוא.ממש צודק... אבל המחבר כותב על זה בהתחלה שמחמת חוסר הזמן הוא לא הוסיף מקורות
שבה מן הסתם יכתוב הסבר אחר למה אין מקורות...אם כך, עדיף לחכות למהדורה הבאה שמסתמא תבוא.
המחבר אמר לי שהוא לא יודע מתי יצא המהדורה הבאה (אם בכלל יצא), אולי בהכתרה הבאה...אם כך, עדיף לחכות למהדורה הבאה שמסתמא תבוא.
054-8590504דחוף, מישהו יכול לכתוב את המספר של מי שמוכר את הספר אדרת הראשון לציון?
היום שאלתי אותו, המחיר עדיין לא השתנה.054-8590504
נדמה לי שכבר העלה את המחיר יותר
תעדכן לטובת הציבור דפה...