אני מחר יקח 100 קלטות של מרן זצ''ל וידפיס 'שיעורי הגר''ע' זה בסדר??? מה זה שונה מאוצר מרן?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 אפריל 2024 #41 חכם באשי אמר: אני מחר יקח 100 קלטות של מרן זצ''ל וידפיס 'שיעורי הגר''ע' זה בסדר??? לחץ כדי להרחיב... מה זה שונה מאוצר מרן?
חכם באשי אמר: אני מחר יקח 100 קלטות של מרן זצ''ל וידפיס 'שיעורי הגר''ע' זה בסדר??? לחץ כדי להרחיב... מה זה שונה מאוצר מרן?
י ישועה ורחמים Well-known member 4 אפריל 2024 #42 חכם באשי אמר: לא הבנתי אין על החומר זכויות יוצרים למשפחה. אני מחר יקח 100 קלטות של מרן זצ''ל וידפיס 'שיעורי הגר''ע' זה בסדר??? לחץ כדי להרחיב... כן. רק אל תמכור את זה ב900 ש"ח. תתחשב בנו בבקשה.
חכם באשי אמר: לא הבנתי אין על החומר זכויות יוצרים למשפחה. אני מחר יקח 100 קלטות של מרן זצ''ל וידפיס 'שיעורי הגר''ע' זה בסדר??? לחץ כדי להרחיב... כן. רק אל תמכור את זה ב900 ש"ח. תתחשב בנו בבקשה.
ב בשורות טובות Well-known member 4 אפריל 2024 #43 בנימין לוריא אמר: בבקשה לחץ כדי להרחיב... עצרת באמצע המתח
יצחק משען Well-known member 4 אפריל 2024 #44 בסיעתא דשמיא אמר: תשאל את הרב משען איך הוא מורה לתלמידים בענין זה [אני מתכוון ברצינות, לא בצחוק!]. לחץ כדי להרחיב... כמדומה שמילה זו אינה מדוברת אצלנו
בסיעתא דשמיא אמר: תשאל את הרב משען איך הוא מורה לתלמידים בענין זה [אני מתכוון ברצינות, לא בצחוק!]. לחץ כדי להרחיב... כמדומה שמילה זו אינה מדוברת אצלנו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 אפריל 2024 #45 בשורות טובות אמר: עצרת באמצע המתח לחץ כדי להרחיב... אתה מוזמן לרכוש את הספרים...
א אוצרות Member 22 אוקטובר 2024 #46 חלוקת "אנציקלופדיית מרן" לזוכי המבצע בכולל של הרב יצחק לוי שליט"א:
י יענקב New member 30 אוקטובר 2024 #47 לפני מעל עשרים שנה קניתי את הליכות מוסר אלא שבמהדורה אז לצערי היה יותר טעויות מטקסט.... משהו מחריד בכל קנה מידה יש למישהו מושג מה המצב במהדורה החדשה?
לפני מעל עשרים שנה קניתי את הליכות מוסר אלא שבמהדורה אז לצערי היה יותר טעויות מטקסט.... משהו מחריד בכל קנה מידה יש למישהו מושג מה המצב במהדורה החדשה?
יצחק משען Well-known member 30 אוקטובר 2024 #48 יענקב אמר: לפני מעל עשרים שנה קניתי את הליכות מוסר אלא שבמהדורה אז לצערי היה יותר טעויות מטקסט.... משהו מחריד בכל קנה מידה יש למישהו מושג מה המצב במהדורה החדשה? לחץ כדי להרחיב... הרבה יותר טוב אגב כמה שמחה נתתי בלבי לפגוש את המחבר ר"ש רז בערב סוכות אחרי יותר מ20 שנה שלא נפגשנו והפלא שלא השתנה מאומה חוץ מצבע זקנו
יענקב אמר: לפני מעל עשרים שנה קניתי את הליכות מוסר אלא שבמהדורה אז לצערי היה יותר טעויות מטקסט.... משהו מחריד בכל קנה מידה יש למישהו מושג מה המצב במהדורה החדשה? לחץ כדי להרחיב... הרבה יותר טוב אגב כמה שמחה נתתי בלבי לפגוש את המחבר ר"ש רז בערב סוכות אחרי יותר מ20 שנה שלא נפגשנו והפלא שלא השתנה מאומה חוץ מצבע זקנו