Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.
גאון עוזנו ראיתי פרסמו על השגחה של על בשר רציתי לשמוע על אופן ההשגחה כמו כן מה ש אמר בסרטון על הרב בן סעדון זהו הרב יורם יישר כח ה יאריך ימים על ממלכתו
כיכר השבת - אתר החדשות החרדי הגדול בישראל. כאן תמצאו חדשות, עדכונים, חדשות חרדים, תרבות, תמונות, וידאו, חדשות המוזיקה, שיעורי תורה, אוכל כשר, יהדות ועוד.
www.kikar.co.il
ועוד בכיכר שמו עכשיו שיעור של הרב מוצפי על שחיטת בהמה משהו כזה...
אני בעד סוף סוף מורנו ורבנו הרב בן ציון מוצפי יוכר לציבור באמת
שאלה - 255037
לכבוד (מרן רשבכה"ג) המנורה הטהורה בעקבי חכמינו
החכמנו לשמוע את השיעור המיוחד על שחיטת הבהמה שפורסם היום כה יגדיל וכה יוסיף
לעורך, אם יוכל להעלות לערוץ ולאתר לטובת החסומים
תשובה בבקשה לא להגזים ולהרבות בתארים, ובפרט כשאינם מתאימים לי.
שאלה - 255037
לכבוד (מרן רשבכה"ג) המנורה הטהורה בעקבי חכמינו
החכמנו לשמוע את השיעור המיוחד על שחיטת הבהמה שפורסם היום כה יגדיל וכה יוסיף
לעורך, אם יוכל להעלות לערוץ ולאתר לטובת החסומים
תשובה בבקשה לא להגזים ולהרבות בתארים, ובפרט כשאינם מתאימים לי.
לא, לא זה, שיעור של הרב,
לא משנה דיברתי עם החבר'ה שם טוענים שיש בעיה פנימית בשרת ולכן גם לא הצליחו אתמול לשדר את השיעור של הרב ושודר בשידור חוזר.
גם הבנתי שהם רוצים לתקן שם כמה טעויות של הקלדה (עשו כתוביות)...
בקיצור לפני שבת לא יעלה...
אבל הבנתי שכל הקמפיין הפרסומי של וואל דאן נעצר להתנעה מחודשת לשבוע הבא..
ביש זה המחירים של הירקות כבר תקופה ארוכה (90 אג' תפו"א גזר מלפפון עגבניה ובצל) וגם של שאר הדברים בערך רק השמן התחיל לעלות פי 2 "במבצע" וביום שישי אחה"צ כל העופות והבשר טרי קצרי תוקף בחצי מחיר.
www.prog.co.il
עכשיו ראיתי בפורום פרוג מישהו שכתב בזה עיי"ש, מעניין מה שכותב
ביש זה המחירים של הירקות כבר תקופה ארוכה (90 אג' תפו"א גזר מלפפון עגבניה ובצל) וגם של שאר הדברים בערך רק השמן התחיל לעלות פי 2 "במבצע" וביום שישי אחה"צ כל העופות והבשר טרי קצרי תוקף בחצי מחיר.
www.prog.co.il
עכשיו ראיתי בפורום פרוג מישהו שכתב בזה עיי"ש, מעניין מה שכותב