בד"ה הלכה לעולמה הרבנית אסתר פדידה, אשת חבר לגאון הצדיק רבי צבי פדידה ראש מוסדות 'היכל צבי' ו'אור גאון' ב"ב

לאחר בדיקה אני יעשה לכם סדר בכל המשפחולגיה של משפחת פדידה
לרב צבי פדידה יש 3 בנים ו7 בנות
בניו הם רבי ישראל מאיר יוסף חתן משגיח הישיבה גדולה "היכל צבי" ומנהלה הרוחני של כולל בני עליה במוסדות "היכל צבי"
הבן הרב נתן אחראי מדרשיות "אור רפאל" מעל 5000 בנות בכל הארץ ו60 מדרשיות בלכ הארץ
הבן דוד נודע בתור מפיק מוזיקאלי חזק מאוד בציבור החרדי
חתניו הם הרב נתן סלים (בן מרן ראש הישיבה הרב אברהם סלים ראש ישיבת מאור התורה וחבר מועצת חכמי התורה) מראשי ישבת מאור התורה
הרב אריה אלחדד ראש ישיבת ''תורה ודעת'' לצעירים בבני ברק
הרב עודד מלכה מנהל הת''ת אור גאון שע''י מוסדות ''היכל צבי''
הרב יעקב שרבאני (ב הרב ראובן שרבאני זיע''א מראשי ישיבת יקירי ירושלים ) ראש הישיבה הגדולה "היכל צבי-אוהל יוסף" בבני ברק
הרב אהרון גבאי ראש הישיבה לצעירים "היכל התורה" בבני ברק שע''י מוסדות ''היכל צבי''
הרב יהודה לוי ר''מ בישיבה לצעירים ''היכל התורה''
הרב רפאל ברוך טולידאנו (בן הרב יוחנן טולידאנו ראש ישיבת שארית יוסף ונכד ר' ניסים טולידאנו זצוק''ל) מרבני הישיבה הגדולה ''היכל צבי-אוהל יוסף''

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אני לא אומר שעכשיו צריך להשתגע בשביל זה אבל מן הראוי שאדם מוערך כמו הרב צבי פדידה שעשה רבות למען הציבור הספרדי בארץ יהיה עליו ערך בויקפדיה

איך קוראים לישיבה בפועל? היכל צבי? או אוהל יוסף? כי בחור משם אמר לי אוהל יוסף אבל ראה יותר שקוראים היכל צבי אש על כן אני שואל והאם היכל צבי זה ע"ש מרן
לישיבה קוראים אוהל יוסף
כשהישיבה הוקמה בירושלים, כך היא נקראה, כשהם עברו לב"ב הגר"צ פדידה נתן להם את היכל ישיבתו ('אוצרות' דאז...)
וכעבור זמן ההיכל שופץ ברוב פאר והדר ונקרא על שמו - היכל צבי - בחניכת ההיכל היה אירוע רב רושם.
ומאז יש את שם הישיבה ואת שם היכלה
מקווה שעשיתי סדר...

לאחר בדיקה אני יעשה לכם סדר בכל המשפחולגיה של משפחת פדידה
לרב צבי פדידה יש 3 בנים ו7 בנות
בניו הם רבי ישראל מאיר יוסף חתן משגיח הישיבה גדולה "היכל צבי" ומנהלה הרוחני של כולל בני עליה במוסדות "היכל צבי"
הבן הרב נתן אחראי מדרשיות "אור רפאל" מעל 5000 בנות בכל הארץ ו60 מדרשיות בלכ הארץ
הבן דוד נודע בתור מפיק מוזיקאלי חזק מאוד בציבור החרדי
חתניו הם הרב נתן סלים (בן מרן ראש הישיבה הרב אברהם סלים ראש ישיבת מאור התורה וחבר מועצת חכמי התורה) מראשי ישבת מאור התורה
הרב אריה אלחדד ראש ישיבת ''תורה ודעת'' לצעירים בבני ברק
הרב עודד מלכה מנהל הת''ת אור גאון שע''י מוסדות ''היכל צבי''
הרב יעקב שרבאני (ב הרב ראובן שרבאני זיע''א מראשי ישיבת יקירי ירושלים ) ראש הישיבה הגדולה "היכל צבי-אוהל יוסף" בבני ברק
הרב אהרון גבאי ראש הישיבה לצעירים "היכל התורה" בבני ברק שע''י מוסדות ''היכל צבי''
הרב יהודה לוי ר''מ בישיבה לצעירים ''היכל התורה''
הרב רפאל ברוך טולידאנו (בן הרב יוחנן טולידאנו ראש ישיבת שארית יוסף ונכד ר' ניסים טולידאנו זצוק''ל) מרבני הישיבה הגדולה ''היכל צבי-אוהל יוסף''
שכחת את בנו יצחק פדידה ז"ל....

הרב צבי פדידה היה הרב המקדים אצל מרן הראש"ל.
ולפני כמה שנים אמר לי הרב צבי פדידה שיש בודדים בדור שמוסרים את הנפש למען עם ישראל, ומרן רבינו יצחק יוסף הוא אחד מהם, שמכתת את רגליו ממקום למקום לזכות את הרבים, בתורה שבכתב ובתורה שבע"פ.
[ואף כתב למרן שליט"א מכתב ידידות (בשנת תשע"ט כמדומני), אולי אחד מבאי ביתו של מרן יש לו את המכתב ויעלה לכאן צילום].

חזור
חלק עליון