מרן שליט"א אמר בשיעורו שהוא הכשר טוב גם לנו. וכן הרב החיד"א אמר שהוא מעולה ומהודר מאד(חוץ מהרב לנדא שאינו ודע מה קורה שם).
בישיבה בה למדתי היו מביאים בשר של שחיטת הרב לוין, ואחד הבחורים הלך לשיעורו של הגרב"צ מוצפי ע"מ לשואלו בסוף השיעור מה לעשות בענין בשר זה, והנה במהלך השיעור התחיל הגרב"צ לדבר על שחיטה זו שהיא המהודרת ביותר וכו' וכו'. (רוח ה' דיברה מגרונו, היו עוד כמה שאלות שהבחור הנ"ל רצה לשואלו ועל כולם ענה במהלך השיעור).אם איני טועה בשחיטה של הרב לוין בארגנטינה
מקפידים על חלק [הייתי בארגנטינה לפני כמה שנים
ושם ראיתי בחדר של השוחטים את הוראתו להקפיד ע"כ
איני יודע מה כיום]
זה באמת שאלה שגם אני מסתפק בה ולא ביררתי את המציאות.וכן אמרו לי שגם ל"קהילות" יש בשר שטוב גם לספרדים האם זה נכון?
הבשר של חברת "וואל דאן" בהשגחת העדה החרדית הוא מהודר ביותר גם לדידן בני ספרד, של שאר החברות המפיצות בשר של העדה החרדית איני יודע.בשבת אחד מקרובי משפחתי אמר לי שהבשר של העדה החרדית היום זה גם לפי שיטת הב''י מישהו יודע אם זה נכון?
וכן אמרו לי שגם ''לקהילות'' יש בשר שטוב גם לספרדים האם זה נכון?
מהיכי תיתי? אני זוכר שהתלוננו בעבר על עיתון "הדרך" שפירסמו אותם אע"פ שהם בכשרות "העדה החרדית"...הבשר של חברת "וואל דאן" בהשגחת העדה החרדית הוא מהודר ביותר גם לדידן בני ספרד, של שאר החברות המפיצות בשר של העדה החרדית איני יודע.
כך שמעתי מהרב שלמה משה עמאר שליט"א רבה של ירושלים. ומהרב יעקב טופיק אביעזרי שליט"א רבה של ביתר.מהיכי תיתי? אני זוכר שהתלוננו בעבר על עיתון "הדרך" שפירסמו אותם אע"פ שהם בכשרות "העדה החרדית"...
אתה יודע מידיעה ברורה?
וכן ממשגיח הכשרות המפורסם רבי חיים שירי הי"ו שבירר דבר זה לעומק.כך שמעתי מהרב שלמה משה עמאר שליט"א רבה של ירושלים. ומהרב יעקב טופיק אביעזרי שליט"א רבה של ביתר.
רק שהמחירים של חברה זו זה הפסד מרובה...
הר' עמאר אומר ש"כל" הבשר של העה"ח מצויין לספרדים.כך שמעתי מהרב שלמה משה עמאר שליט"א רבה של ירושלים.
בזה יש גם בעיה של בישולי עכו"ם, שעד כמה שידוע לי אינם מקפידים בזה כלל.ה באמת שאלה שגם אני מסתפק בה ולא ביררתי את המציאות.
באזור שלי רוב החנויות של האוכל מוכן (ג'אנק פוד) זה בשר בכשרות של "קהילות" ואני באמת לא יודע אם זה בסדר לספרדים.
מישהו באמת יודע מה רבותינו הורו או מה המציאות בשטח?
מפורש לא כך! אמר לי אישית רק של חברת "וול דאן", ולא של חברות אחרות.הר' עמאר אומר ש"כל" הבשר של העה"ח מצויין לספרדים.
אתה מוזמן להתווכח עם מה שהוא כתב במצו"ב...מפורש לא כך! אמר לי אישית רק של חברת "וול דאן", ולא של חברות אחרות.
לק"מ. במכתב כתב אודות השחיטה המקומית, והיא של חברת וול דאן.אתה מוזמן להתווכח עם מה שהוא כתב במצו"ב...
אז למה לא כותב זאת במכתב מפורש? מי יודע איזה חברה זו?!לק"מ. במכתב כתב אודות השחיטה המקומית, והיא של חברת וואל דאן.
מוזכר במכתב מפורש ב' פעמים אודות "השחיטה המקומית".אז למה לא כותב זאת במכתב מפורש? מי יודע איזה חברה זו?!
אנשים שראו זאת התחילו לאכול בשר עד"ח חופשי.
צודק.מוזכר במכתב מפורש ב' פעמים אודות "השחיטה המקומית".
וכתב, שמטרת המכתב הוא לצורך שיווק הבשר במסעדות וחנויות בכשרות הרבנות ירושלים מהדרין, אינני רואה במכתב הכשר גורף לכל מוצרי הבשר בהשגחת העדה החרדית.