• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בד"ץ

לא מחייב, יתכן שהחליטו לעבור מעצמם, ולכן הוסרה ההשגחה של יו"ד.
נקוט האי כללא בידך:
כשהכשרות כותבת "הוסרה ההשגחה", היינו משום שהיתה תקלה.
וכשכותבים "הופסקה ההשגחה", היינו משום שרצו לעבור מעצמם.

כאן כתבו שהוסרה ההשגחה.

אחד ההכשרים הטובים ביותר זה הכשר של הרב לנדא
אמרו לי שבהקבלת פני רבו שהיתה בביהכנ"ס "ישועה ליהודה" בפסח האחרון (תשפ"ה), הרב אמר שהכשרות של הרב מחפוד היא הכי טובה.

אולי מה שמוריד מהחויה זה שמוחקים סתם הודעות ללא סיבה ואפילו לא אומרים למה זה נמחק וחבל מאוד ונקווה שהודעה זו תעלה

בברכת התורה
אולי מספיק להתמרמר כאן יש כאן צוות שלהם ללא שום תמורה עובדים לילות כימים בשביל שיהיה לך ולחברים שלך פורום נקי טוב ולא פורום שנותן עקיצות ויורד על רבנים וגדולי ישראל ה''י וד''ל ... אז אולי קורה שטועים ומוחקים הודעה שלא היתה צריכה להימחק אף שאני לא חושב שהיה כזה דבר ( אולי הפוך היו הודעות שהיו צריכות להימחק ובכל זאת אישרו אותם )אבל אם יש לכבודו איזה שהוא תלונה על הודעה מסוימת שנמחקה בקשה ישלח הודעה לאחד מהמנהלים ויענו לך תושבה ברורה
בתקוה להבנה

אולי מספיק להתמרמר כאן יש כאן צוות שלהם ללא שום תמורה עובדים לילות כימים בשביל שיהיה לך ולחברים שלך פורום נקי טוב ולא פורום שנותן עקיצות ויורד על רבנים וגדולי ישראל ה''י וד''ל ... אז אולי קורה שטועים ומוחקים הודעה שלא היתה צריכה להימחק אף שאני לא חושב שהיה כזה דבר ( אולי הפוך היו הודעות שהיו צריכות להימחק ובכל זאת אישרו אותם )אבל אם יש לכבודו איזה שהוא תלונה על הודעה מסוימת שנמחקה בקשה ישלח הודעה לאחד מהמנהלים ויענו לך תושבה ברורה
בתקוה להבנה
תודה רבה על המענה אבל איני זוכר כל הודעה ואני בודק ההודעות היטב לפני שעולות ונעלמות ודוגמא אביא ממה שכבתי כעת באשכול הכתרה עכשיו שנמחק ודי בזה ואכפול תודתי למתנדבים המסורים והנכבדים והארכתי

בברכת התורה

תודה רבה על המענה אבל איני זוכר כל הודעה ואני בודק ההודעות היטב לפני שעולות ונעלמות ודוגמא אביא ממה שכבתי כעת באשכול הכתרה עכשיו שנמחק ודי בזה ואכפול תודתי למתנדבים המסורים והנכבדים והארכתי

בברכת התורה
אכן. נמחק.
כי היה יכול לגרור שיח שאינו רצוי כאן.
בבחינת ימחק זכאי ואל ימחק חייב.

הם היו לפני המתכונת החדשה.
וגם הכל לפי העניין.
א ההודעה של יצחק כהן מיום שישי האחרון ב
כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

בברכת התורה

חזור
חלק עליון