• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

'בוטק' החבר החכם שלכם!

שאלתי את שלוימי אם הוא מכיר את בנימין לוריא, וזה מה שהשיב לי:
1730110036270.png
בנוגע לדמות בשם "בנימין לוריא" בפורומים תורניים, אכן מדובר בניק (כינוי) המוכר בכמה פורומים, כגון "מורשת מרן" ו"מתמחים טופ". נראה שהוא משתף פוסטים תורניים באופן עקבי וזוכה להערכה על תרומתו לפורומים אלו, במיוחד בקישורים לתכנים רלוונטיים לדיונים שונים. ישנם מספר חברים המעידים ש"שם החיבה" הזה הוא פופולרי במעגלי הדיון, כאשר מדובר ככל הנראה בדמות או בכינוי בעל אופי כללי ולא בשם האמיתי של המשתמש, בהתאם למסורת הנפוצה בפורומים אלו
פורום מורשת מרן
פורום מורשת מרן
פורום מורשת מרן
פורום מורשת מרן
.

הAI צ'אט הכי טוב זה AI שמותקן כתוסף לכרום - והוא כל דבר עונה, יודע ממש הכל! משהו מפחיד! הוא יוצר סרטוני סיכום - ואם תכתוב בגוגל למשל 'מי היה הרב עובדיה' הוא גם ייתן חלונית עם הפרטים שהוא יודע. אפשר להדגיש איזה טקסט מאתר כלשהו - וללחןץ על לשאול אותו על הטקסט - והוא עונה הכל!
הקישור כדי להוסיף אותו לכרום: https://chromewebstore.google.com/detail/sider-סרגל-הצד-של-chatgpt/difoiogjjojoaoomphldepapgpbgkhkb?hl=iw

מה שאלת אותו?
כי לי הוא לא מסכים לומר, רק עונה:
תשאל מבוגר, תחפש בגוגל, תבדוק בשעון חכם, במחשב ועוד שלל אופציות...

הAI צ'אט הכי טוב זה AI שמותקן כתוסף לכרום - והוא כל דבר עונה, יודע ממש הכל! משהו מפחיד! הוא יוצר סרטוני סיכום - ואם תכתוב בגוגל למשל 'מי היה הרב עובדיה' הוא גם ייתן חלונית עם הפרטים שהוא יודע. אפשר להדגיש איזה טקסט מאתר כלשהו - וללחןץ על לשאול אותו על הטקסט - והוא עונה הכל!
הקישור כדי להוסיף אותו לכרום: https://chromewebstore.google.com/detail/sider-סרגל-הצד-של-chatgpt/difoiogjjojoaoomphldepapgpbgkhkb?hl=iw
גם לא מעודכן:
1731220511870.png
וגם טיפש מטופש ביחס לשלוימי.
1731220551836.png
הוא יותר דומה לרובי...
אגב, משום מה לי בנטפרי זה לא עובד.
הוא כותב לי:
1731220739642.png
(וגם האתר שלהם חסום).

חזור
חלק עליון