אני לא מטיל ספק בעניין.מה אתה מדבר?
זה שמאז פטירת אמו ע"ה יצא במיזם המבורך של שבתות חיזוק ברחבי הארץ, זה לא אומר ש"עזב" את דימונה... אני יודע שעושה שם חיל גדול, ופועל גדולות ונצורות בקרב הציבור הדימונאי!
הרב ורדי (43) תושב קרית אונו ומכהן בה כמורה הוראה במספר בתי כנסת. מחזיק בכושר לרב עיר מטעם הרבנות הראשית לישראל. והוא בוגר הישיבה הגבוה 'ברכי יוסף', ובתי מדרש לרבנות מתוך gdnמישהו יכול לספר לנו על הרב הנבחר בקריית אונו הרב יצחק ורדי, היכן למד, אצל מי שימש ואיזה חיבורים כתב.
אולי מורשת מרן יעשו ראיון איתו
חיפשתי אודותיו ולא מצאתי שום פרטים, גם באוצר החכמה שמו אינו מופיע כלל
כתבתי הדיבור, דהיינו מצד הרבנים והפוליטיקאים.תלוי את מי שואלים. יש גם את הרב ינון רביב שמייעד את עצמו לתפקיד.
לא.מנין לך זאת ??
פרשת הגט מצפת ?[הדברים יצאו שם מהקשרם]

כדאי לידע את הרבנים הנוגעים בדבר.לא.
פרשת היתר הנישואין בתל אביב, מצורף מכתבם:
הצג קובץ מצורף 43555
להבנת הסיפור:
סערת ביטול הקידושין בביה"ד בת"א
פסק דין חסוי מסעיר את עולם הדיינות בחודשים האחרונים. בפסק הדין עליו חתומים הדיינים הרב יאיר בן מנחם, הרב דניאל אדרי, והרב אפרים כהן, התירו הדיינים לאישה עגונה להינשא, בטענה כי הבעל לא שפוי והקידושין בטלים מדין מקח טעות. גדולי הדיינים והפוסקים שפסק הדין היה לנגד עיניהם כשהרכב ביה"ד ביקש את...moreshet-maran.com
אתה מוזמן ליידע אותם.כדאי לידע את הרבנים הנוגעים בדבר.
הרב הספרדי שם נפטר לפני כשנה, ואה"נ אני מסכים שבמקומות אחרים הוא יפעל בכפל כפליים!אני לא מטיל ספק בעניין.
רק שכמדומני שיש רב בדימונה, כך שעיר אחרת שהוא יכהן שם, רק תתברך.
אבל היכן ראית ש-לא.
פרשת היתר הנישואין בתל אביב, מצורף מכתבם:
הצג קובץ מצורף 43555
להבנת הסיפור:
סערת ביטול הקידושין בביה"ד בת"א
פסק דין חסוי מסעיר את עולם הדיינות בחודשים האחרונים. בפסק הדין עליו חתומים הדיינים הרב יאיר בן מנחם, הרב דניאל אדרי, והרב אפרים כהן, התירו הדיינים לאישה עגונה להינשא, בטענה כי הבעל לא שפוי והקידושין בטלים מדין מקח טעות. גדולי הדיינים והפוסקים שפסק הדין היה לנגד עיניהם כשהרכב ביה"ד ביקש את...moreshet-maran.com
בניגוד לדעת מרנן הגריג"א הגרח"ק והגר"ש בעדני שכתבו שאין למנותו לשום תפקיד.
תקרא, "והננו בקריאה" וכו'.אבל היכן ראית ש-
https://chabad.info/news/1301741/
פה כתוב עליו שהוא ידיד חב"ד.. הוא גם נראה חבדני"ק כזה..
![]()
הבחירות לרבנות קריית אונו: הרב יצחק ורדי, תושב העיר ויוצא צבא, נבחר לתפקיד| שתפו | אתר אונו NEWS
בתום ספירת הקולות, הכריזה ועדת הבחירות על בחירתו של הרב ורדי (43), המתגורר בעיר כ-20 שנה, ברוב של 21 קולות. בעיריית קריית אונו בירכו על המינוי: "עיר פלורליסטיתononews.co.il
ובשני קישורים אלה כתוב שהוא יוצא צבא ושירות מילואים ביחידה מסווגת...![]()
ניצחון לש"ס: הרב ורדי נבחר לרב קריית אונו
ניצחון לש"ס: מועמד ש"ס לרבנות קריית אונו הרב יצחק ורדי נבחר ברוב קולות. קיבל 21 קולות בעוד הרב רואי מרגלית קיבל 11 קולותwww.inn.co.il
מישהו שבסוד העניינים אמר לי, שהרב ורדי קרוב משפחה של אחד מידידי נפשו של יו"ר התנועה אריה דרעי, ובכך הכל הכל הכל
סלח לי זה נוגע ללשון הרע לך תכיר מקרוב לפני שאתה מחפש מניפולציות אם הוא היה ממישפחת איזה רבנים גם הייתה אומרhttps://chabad.info/news/1301741/
פה כתוב עליו שהוא ידיד חב"ד.. הוא גם נראה חבדני"ק כזה..
![]()
הבחירות לרבנות קריית אונו: הרב יצחק ורדי, תושב העיר ויוצא צבא, נבחר לתפקיד| שתפו | אתר אונו NEWS
בתום ספירת הקולות, הכריזה ועדת הבחירות על בחירתו של הרב ורדי (43), המתגורר בעיר כ-20 שנה, ברוב של 21 קולות. בעיריית קריית אונו בירכו על המינוי: "עיר פלורליסטיתononews.co.il
ובשני קישורים אלה כתוב שהוא יוצא צבא ושירות מילואים ביחידה מסווגת...![]()
ניצחון לש"ס: הרב ורדי נבחר לרב קריית אונו
ניצחון לש"ס: מועמד ש"ס לרבנות קריית אונו הרב יצחק ורדי נבחר ברוב קולות. קיבל 21 קולות בעוד הרב רואי מרגלית קיבל 11 קולותwww.inn.co.il
מישהו שבסוד העניינים אמר לי, שהרב ורדי קרוב משפחה של אחד מידידי נפשו של יו"ר התנועה אריה דרעי, ובכך הכל הכל הכל מובן...:)
מובן...:)
יש שם רב אשכנזי, הרב יצחק אלפנט, שמסיים את תפקידו רק עוד כ-3 שנים (אם לא יאריכו לו עוד).הרב הספרדי שם נפטר לפני כשנה, ואה"נ אני מסכים שבמקומות אחרים הוא יפעל בכפל כפליים!
הבחירות פתוחות לכולם.אני חושב שצריך לפתוח את השורות לעוד רבנים אברכים תלמידי חכמים כמו הרב איצחקוב ורבי אמנון חגיגי לדוגמא
מדוע מכניסים לכאן דברים מהבינה המלאכותית שזהו דבר רע שכל הרבנים וגדולי ישראל לכל העדות והמגזרים האמיתיים אסרו.סקירת AI
הבחירות לרבנות תל אביב
צפויות להתקיים ב-6 בינואר 2026, והמועמד המוביל הוא כעת הרב זבדיה כהן, ראב"ד תל אביב ונציג ש"ס. התהליך כולל את מינוי הגוף הבוחר (המורכב מנשים וגברים), שיחליט על זהות הרב הראשי של העיר. בבחירות מתמודד גם הרב צבי יהודה לאו.
- תאריך הבחירות: הבחירות צפויות להתקיים ביום שלישי, י"ז בטבת תשפ"ו, 6 בינואר 2026.
- הגוף הבוחר: מועצת העיר אישרה את הרכב הגוף הבוחר, שיכלול נשים וגברים, שיהיה אחראי על הבחירה הסופית.
- המועמד המוביל: הרב זבדיה כהן, ראב"ד תל אביב ונציג ש"ס, נחשב למועמד המוביל לתפקיד. ראש העיר, רון חולדאי, צפוי לתמוך בו.
- מועמד נוסף: הרב צבי יהודה לאו, ראש ישיבת "נתיבות יצחק" ורב קהילה בשכונת יד אליהו, הוא מועמד נוסף שעלה.