בחירות לרב העיר תל אביב-יפו

@מרן שר התורה! נשמח במאד מאד שכבודו יספר לנו היאך הוא קשור אל אחד מן המועמדים לרה"ר ת"א - יפו, (והאפשרויות הם רבים ומגוונים: אבא / אח / דוד / אחיין / נכד / נין / שכן / חברותא מהישיבה / וכדו'...)​
תובנה נדירה וייחודיות, אני מסוקרן לידע מהיכן היא הגיעה...
ען כי אנו במתח עצום ורב! כמו"כ נשמח אם תוכל לספר על אישיותו המיוחדת והמעוררת השראה, כי מלבד זה שהוא דואג ל'אידישקייט' בעיר התורה והחסידות והצניעות תא"י, איננו יודעים עליו מאומה!​
מה יתן לי ומה יוסיף לי העניין... :)

@מרן שר התורה! נשמח במאד מאד שכבודו יספר לנו היאך הוא קשור אל אחד מן המועמדים לרה"ר ת"א - יפו, (והאפשרויות הם רבים ומגוונים: אבא / אח / דוד / אחיין / נכד / נין / שכן / חברותא מהישיבה / וכדו'...) יען כי אנו במתח עצום ורב! כמו"כ נשמח אם תוכל לספר על אישיותו המיוחדת והמעוררת השראה, כי מלבד זה שהוא דואג ל'אידישקייט' בעיר התורה והחסידות והצניעות תא"י, איננו יודעים עליו מאומה!​
למה הגעת לקרוב? זה יכול להיות הוא עצמו.

אחר שבג"צ דחה, נקבע מועד חדש לבחירות לרבנות העיר ת"א - בעוד חודש ט' באייר, למשך שעתיים וחצי בלבד, באולם המועצה הדתית בעיר.

מבדיקת 'אמס' על פי החלטת בג"צ, עם קביעת המועד החדש, נפתחת כעת תקופה של 14 ימים, בה יוכלו להצטרף למירוץ מועמדים נוספים.

@מרן שר התורה! נשמח במאד מאד שכבודו יספר לנו היאך הוא קשור אל אחד מן המועמדים לרה"ר ת"א - יפו, (והאפשרויות הם רבים ומגוונים: אבא / אח / דוד / אחיין / נכד / נין / שכן / חברותא מהישיבה / וכדו'...) יען כי אנו במתח עצום ורב! כמו"כ נשמח אם תוכל לספר על אישיותו המיוחדת והמעוררת השראה, כי מלבד זה שהוא דואג ל'אידישקייט' בעיר התורה והחסידות והצניעות תא"י, איננו יודעים עליו מאומה!​
מאוד פשוט אני נובר קצת
בפורום ואני רואה שהרב מרן שר התורה מדבר הרבה
על ר' אריה לוין זצ"ל
וכידוע נכדו ר' אריה לוין רב צפון ת"א מתמודד על התפקיד.....
ותגובתך?

נערך לאחרונה:

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון