• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

בסיעתא דשמיא נדפס ברוב פאר והדר הספר "פאת ים" - שיטה על מסכת ביצה לתלמיד ה"שער המלך"

שיח ישראל כמדומני שכבר אינו פעיל אחר פטירתו של הרב יעקב כהן שעשה רבות ונצורות
אך התכוונתי להדפיס את הלב חיים לא רק באותיות מרובעות, אלא עם בדיקת המקורות וכדומה כמו שעשו שובי נפשי
וכמו שעושה כל מכון שמכבד את עצמו היום.

בעריכה סופית אצל מכון הכתר

יצא מחדש ע"י שיח ישראל. ובקרוב יצא שוב מחדש במהדורה מיוחדת.

שובי נפשי עובדים עליו כעת.

חקקי לב נמצא אצל הרב @דרופתקי דאורייתא שליט"א, בעריכה סופית ומצפה לגואל, שיזכה לסייע להוציא לאור תעלומה. אשרי מי שיזכה להיות שותף עמו בעניין.
מה פירוש בעריכה סופית? האם כבר סיימו לציין את כל המקורות וכדומה?

ייצא שוב מחדש על ידי 'שיח ישראל' או על ידי מכון אחר?
מכון אחר.
מה פירוש בעריכה סופית? האם כבר סיימו לציין את כל המקורות וכדומה?
כך אמר לי אחד העורכים שם, (שהוא גם עורך אצלינו).

ולגבי חקקי לב אפשר לשאול את הרב @דרופתקי דאורייתא וראיתי סימן אחד שערך, ממש בטוב טעם כמעשהו בראשונה בכל החיים.

מכון אחר.

כך אמר לי אחד העורכים שם, (שהוא גם עורך אצלינו).

ולגבי חקקי לב אפשר לשאול את הרב @דרופתקי דאורייתא וראיתי סימן אחד שערך, ממש בטוב טעם כמעשהו בראשונה בכל החיים.
לא ידעתי שהוא העורך של כל החיים
יש לי את הספר ואני נהנה ממנו מאוד
וחזקה על חבר...

לא ידעתי שהוא העורך של כל החיים
יש לי את הספר ואני נהנה ממנו מאוד
וחזקה על חבר...
יש לו עוד הרבה בכתובים גם בחידושים שלו עצמו. ואכן הוא מיוחד מאוד!

כתוב את תגובתך
חזור
חלק עליון