• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

בעבר זו הייתה כותרת הנושא: עצוב, זו ההודעה שנאלצנו לשים לגולשי אתר מורשת מרן. כיום, זו הכותרת המעודכנת: איש בשורה אנכי היום!

חייבים לדאוג שמורשתו של מרן לא תעצור!!!
אני רוצה לשתף אתכם בסיפור מענין שאדם אחד מדיזנגוף בת"א התקשר אלי לקנות הגדה של מורשת מרן ובינתיים אנחנו מדברים בטל' ושאל אותי מה עוד אפשר לזכות את החברים שלו, אמרתי לו שיש ספר על 'פאה נכרית' אמר לי קודם כל שנלבש כיסוי ראש ומאד התפלאתי ואז אמר לי שבכלל לא שומר שבת, אמרתי לו, מה??? אז מה לך ולהגדה ולמורשת מרן אמר לי אני נכנס לאתר של מורשת מרן אני "משוגע" (כלשונו) על הרב יצחק לא מוותר על השיעור שלו במוצ"ש אני שומע אותו כל לילה לפני השינה זה מה שמרגיע ומחזיק אותי ואת אשתי.
ושבא אלי היה נראה יותר גרוע ממה שדימיינתי.........
אותי זה חיזק באופן אישי.

ועוד אם היו יודעים כמה מתקשרים אלינו בשאלות בהלכה שאנשים רואים בפורום מורשת מרן ורוצים לברר מה ההלכה לדעת מרן שליט"א.
לכל הפחות כל אחד יתן כאן מה שיכול, מינימום של המינימום זה 15 ש"ח, ולבעלי כמה ניקים 10 ש"ח לכל ניק :).
סתם בשביל השמחה...

נקודה למחשבה: הפורום הוא חינמי, בלי דמי מנוי וכו', וכל אחד שנרשם לפורום יש לו ו/או היתה לו תועלת ששוה מן הסתם לכל הפחות כמה עשרות שקלים ויותר.

@מורשת מרן שליט"א
אולי יפרסם ההודעה הזו בראש הפורום?
שכל הנכנס מתבקש [לא חובה] ליתן כמתנת ידו לטובת האתר זצ"ל, לכה"פ 26 ש"ח חד פעמי.
והמחמיר ליתן 260 תע"ב.
רעיון טוב, ייש"כ.

כמו כן יש לי רעיון שכל התורם מעל 100 שקלים, מרן שליט"א יזכיר אותו לברכה.
רעיון מעולה.
מרן שליט"א הוא רב ראשי, אסור חוקית כזה דבר.
חזק ואמץ!
תודה לכולם על ההתגייסות.
בע"ה מעז ייצא מתוק...

לא נראה לי שיש בזה בעיה חוקית, שהרי הכסף לא הולך לרב יצחק, אלא למרכז למורשת מרן. ומרן רק מתפלל על התורמים, כמקובל בכל תפוצות ישראל.

אגב, יש תקלה כאן בפורום, אולי זה קורה לעוד כמה. כשני משאיר הודעה, ועובר לנושא אחר, כשאני חוזר שוב לאותו הנושא שכתבתי בו, זה פותח לי עוד הודעה בדיוק כמו מה ששלחתי עם כל מה שכתבתי. זה קרה עכשיו כבר פעמיים? אולי זה קשור לפריצה שהיה באתר הראשי?

לא נראה לי שיש בזה בעיה חוקית, שהרי הכסף לא הולך לרב יצחק, אלא למרכז למורשת מרן. ומרן רק מתפלל על התורמים, כמקובל בכל תפוצות ישראל.
שנים שהוא נזהר בדברים האלו...
גם דברים שמותר לו הוא לא עושה מחשש של לזות שפתיים.
אגב, יש תקלה כאן בפורום, אולי זה קורה לעוד כמה. כשני משאיר הודעה, ועובר לנושא אחר, כשאני חוזר שוב לאותו הנושא שכתבתי בו, זה פותח לי עוד הודעה בדיוק כמו מה ששלחתי עם כל מה שכתבתי. זה קרה עכשיו כבר פעמיים? אולי זה קשור לפריצה שהיה באתר הראשי?
לא ראיתי כזה דבר אצלי.
עכ"פ הם לא הצליחו לפרוץ לשרת ב"ה, רק למערכת של האתר, בגלל שהיא ישנה מאד, היא לא מעודכנת. האתר ב"ה מעודכן והכל תקין בס"ד.

לכל הפחות כל אחד יתן כאן מה שיכול, מינימום של המינימום זה 15 ש"ח, ולבעלי כמה ניקים 10 ש"ח לכל ניק :).
סתם בשביל השמחה...

נקודה למחשבה: הפורום הוא חינמי, בלי דמי מנוי וכו', וכל אחד שנרשם לפורום יש לו ו/או היתה לו תועלת ששוה מן הסתם לכל הפחות כמה עשרות שקלים ויותר.
אני אמנם משתמש בניק אחד אבל משתמש בו כמו 7 משתמשים, אז תרמתי 105 :)
חייבם שהאתר ימשיך לעבוד! הוא מדהים

לא לשכוח שלא משתמשים בפורום אלא אם כן שילמו!
זה לא מדיני גזל אלא מדיני הכרת הטוב!

[אני לא יכתוב מה אמרתי לרב @מורשת מרן שליט"א מי לדעתי פרץ לו את האתר, כי זה מדהים ממש! וגם מפחיד!].

חזור
חלק עליון