תשאל את הרב @מורשת מרן . יש לי בינתיים כמה וכמה אנשים שאני מדבר איתם שיעבירו סכומים, בעזרת ה' נגיע לסכום יותר מ1000...תרמת?
הרבה יותר...רבותי, נשאר פחות מחצי שעה לסיום המבצע.
בסוף נצטרך לתרום אלפיים ש"ח כדי לדעת מי פרץ לאתר...
כבר לימדתיך את סימן קפ"ט בחושן משפט.תשאל את הרב @מורשת מרן . יש לי בינתיים כמה וכמה אנשים שאני מדבר איתם שיעבירו סכומים, בעזרת ה' נגיע לסכום יותר מ1000...
ייגמר בעזרת ה' בקרובהרבה יותר...
כבר לימדתיך את סימן קפ"ט בחושן משפט.
מי שמסייע לאתר החדש הרי זה שופך דמי'ם.נשאר רק עוד 87 ש"ח ומגיעים ל3000.
מי מרים את הכפפה??
כמה כסף צריך 3000 או 30.000 ש"ח ???נשאר רק עוד 87 ש"ח ומגיעים ל3000.
30 אלפין.הסכום
כמה כסף צריך 3000 או 30.000 ש"ח ???
?גם אני זכיתי להשתתף!!הצג קובץ מצורף 14187
ייש"כ, חזק ואמץ.שלום למנהלי האתר
אני קצת מבין באתרים, אתר שנפרץ לא צריכים להקים חדש.
מספיק להתחבר לחברת הגנה [ויש כאלה מעולות!] ששומרת על האתר מפני פריצות. ויש כמה דרכים בזה.
מדובר בסכום כלל לא גבוה לחודש, והם אחראים שהאתר לא ייפרץ, ואם הוא נפרץ הוא מיד משוחזר.
כדאי לנסות לדבר עם מומחים בתחום.
אני גם עברתי את זה באתר שלי, ואחרי שהתחברתי לשתי חברות הגנה [אגב, בתוכנית החינמית שלהם!] הפריצות פסקו לחלוטין. [הגם שאני מקבל דיווח בכל שבוע על עשרות נסיונות פריצה]
שתי דוגמאות להגנה על אתרים מבוססי וורדפרס [כדוגמת האתר שלכם]
Wordfence Security
Sucuri Security
אני מאמין שיש עוד חברות אבטחה אמינות, וכדאי לברר את הדברים לפני שנכנסים להוצאה כל כך גדולה.
עם כל זה -ייש"כ, חזק ואמץ.
ודאי שהיו לנו תוכנות הגנה וכו'. אבל מכיון שכל המערכת של האתר ישנה, והיו מותקנים עליה קרוב לארבעים פלאגינים, לא היה שייך לעדכן את כל הפלאגינים, מכיון שהאתר היה קורס, ומכיון שכן נשארו הרבה פלאגינים לא מעודכנים ופרצו דרך שם.
ולכן אין ברירה אלא להקים אתר חדש ומעודכן מבחינת הפלאגינים.
1. נכון, אבל כפול ארבעים תוספים, וכפול כמה שעות לכל אחד, זה יוצא הרבה. מה גם שצריך עוד מישהו באמצע שידע להפעיל את האלו מחו"ל, זה לא קל.עם כל זה -
א. מנסיון - כל פלאגין שאי אפשר לעדכן - אפשר לבצע פיתוח פרטי שלא אמור להיות יקר [אם עובדים עם מתכנתים מחו"ל]
ב. אין 'מערכת אתר ישנה' כשמדובר בוורדרפס, שתמיד המערכת הבסיסית מתעדכנת ותמיד תהיה חדשה.