מצו"ב נפלאים לפרשת במדבר. עלון כתר אור עליון בעיצוב חדש
כמה טוב השם!!! Well-known member 7 יוני (6) 2024 #21 מצו"ב נפלאים לפרשת במדבר. עלון כתר אור עליון בעיצוב חדש קבצים מצורפים השיעור השבועי - במדבר תשפ''ד 447.pdf 611.6 KB · צפיות: 2 כתר אור עליון במדבר תשפד_compressed.pdf 731.4 KB · צפיות: 6 צא - עלון מטעמי שבת פרשת במדבר תשפד_compressed.pdf 879.6 KB · צפיות: 4
יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 יוני (6) 2024 #22 לבנו בתורתו אמר: עלון קול ששון של משמח הלבבות בנש''ק חכם ששון הלוי שליט''א החכם הנ"ל מבקש לא לקרוא רק את מדור קול שמחה - בדיחות.... לחץ כדי להרחיב... מה אני אוהב שמעתיקים חידושים או בדיחות וכותבים ממי זהה נלקח חזק...
לבנו בתורתו אמר: עלון קול ששון של משמח הלבבות בנש''ק חכם ששון הלוי שליט''א החכם הנ"ל מבקש לא לקרוא רק את מדור קול שמחה - בדיחות.... לחץ כדי להרחיב... מה אני אוהב שמעתיקים חידושים או בדיחות וכותבים ממי זהה נלקח חזק...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יוני (6) 2024 #23 אויבער חוכם אמר: אור עליון לחץ כדי להרחיב... הזכרת לי שפעם היה עלון בשם "אור עליון". הוא עדיין יוצא?
Z Zohar Active member 7 יוני (6) 2024 #24 חזון עובדיה נשר קבצים מצורפים 1c538b63_merged_compressed.pdf 1.1 MB · צפיות: 16
פותח הדיון פותח הדיון שסניק Well-known member 9 יוני (6) 2024 #25 בע''ה ב''ה. אנחנו שמחים להגיש בפניכם את העלון החדש והנפלא ביותר ערוץ 2000 לזיכוי הרבים לאקמא שכינתא מעפרא ולעילוי שכינת עוזינו. מגזין ערוץ 2000 חג שבועות, פרשת נשא תשפ"ד אנו שמחים להציג בפניכם את המגזין "מאירים את השבת", המגזין התורני מבית ערוץ 2000, שמטרתו להעשיר את הק... www.tv2000.co.il אשמח לתגובות בבקשה.
בע''ה ב''ה. אנחנו שמחים להגיש בפניכם את העלון החדש והנפלא ביותר ערוץ 2000 לזיכוי הרבים לאקמא שכינתא מעפרא ולעילוי שכינת עוזינו. מגזין ערוץ 2000 חג שבועות, פרשת נשא תשפ"ד אנו שמחים להציג בפניכם את המגזין "מאירים את השבת", המגזין התורני מבית ערוץ 2000, שמטרתו להעשיר את הק... www.tv2000.co.il אשמח לתגובות בבקשה.
שמעון פ. Active member 9 יוני (6) 2024 #26 שסניק אמר: בע''ה ב''ה. בשורה משמחת לעולם התורה. אור גדול הפציע אנחנו שמחים לבשר על חזרתו של העלון הנפלא והמחזק של מו''ר מזכה הרבים הרב הצדיק חכם ליאור גלזר שליט''א. לחץ כדי להרחיב... אני שכחתי מזה תודה רבה @שסניק
שסניק אמר: בע''ה ב''ה. בשורה משמחת לעולם התורה. אור גדול הפציע אנחנו שמחים לבשר על חזרתו של העלון הנפלא והמחזק של מו''ר מזכה הרבים הרב הצדיק חכם ליאור גלזר שליט''א. לחץ כדי להרחיב... אני שכחתי מזה תודה רבה @שסניק