מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
זה היה כנראה בקובץ בית יוסף באחת מהתשובות שם כמדומניאני זוכר כמדו' לגבי ברכת המפיל שאפשר אף אחרי חצות
זה היה כנראה בקובץ בית יוסף באחת מהתשובות שם כמדומניאני זוכר כמדו' לגבי ברכת המפיל שאפשר אף אחרי חצות
אמרו לי שכן.הרב @בנימין לוריא יש את הילקו״י החדש בבית הכנסת החיד״א באשדוד?
ראיתי במקום אחר שהרב הזכיר את שו''ת יחוה דעת ח''ז עוד לפני שזה יצא לאור ואף ציין לכך עמוד אך שהספר יצא לאור כנראה בכלל ריבוי העורכים שהוסיפו עוד תשובות וכדו' זה יצא כמה עמודים לפני או אחרי כרגע אני לא זוכר היכן בדיוק ראיתי זאת
גם אני זוכר שהזכיר עוד לפני שיצא הספר, כמדומני בענין ק"ש שעל המיטה לאחר חצות שאומרים בשו"מ
וראה בשות יחוד חז סי לט
אני זוכר כמדו' לגבי ברכת המפיל שאפשר אף אחרי חצות
חיפשתי בחידא לא ראיתי הכל אזלאמרו לי שכן.
עכ"פ יש גם אצלי (יותר קרוב אליך...)
הרב @בנימין לוריא יש את הילקו״י החדש בבית הכנסת החיד״א באשדוד?
רגע, כולם כאן בפורום אשדודים?חיפשתי בחידא לא ראיתי הכל אזל
הראשל'צ שליט'א אמר בזמנו לבעל הפסקי תשובות "הספר שלכם על ברכות עבה מדי",מתי אמורים להדפיס כמות נוספת?
בשביל זה עושים ילקוט יוסף על הלכות ברכות כמה כרכים ולא פסקי תשובות כרך אחד...הראשל'צ שליט'א אמר בזמנו לבעל הפסקי תשובות "הספר שלכם על ברכות עבה מדי",
כמדומני שהילקוט יוסף על ברכות עקף אותו, לא?! [ויש עוד כמה חלקים..]
וכל כרך בנפרד עוקף את הפסקי תשובותבשביל זה עושים ילקוט יוסף על הלכות ברכות כמה כרכים ולא פסקי תשובות כרך אחד...
הרב אמר לו כך כיוון שסיפר שהוא לומד בו בדרכים וצריך לחלק לשני כרכים כדי שיהיה נח.וכל כרך בנפרד עוקף את הפסקי תשובות
מה?!נודע לי שמרן הרב שליט"א עומד להוציא ספר חדש על חושן משפט
פרטים בקרוב!
ילקו"י או ספר אחר?נודע לי שמרן הרב שליט"א עומד להוציא ספר חדש על חושן משפט
פרטים בקרוב!
בבני ברק אפשר להשיג את הילקו"י ברכות אצל פנחס ראובן והרב עזיז ברח' יחזקאלשלום לכולם,
האם אפשר לרכז מידע היכן ניתן להשיג הספר החדש ממה שידוע עד כה?
ילקו"י או ספר אחר?
אני ממש מסוקרן!ספר לא על שם ילקוט יוסף אלא על שם אחר (יוסף יהיה בו) רוצה לכתוב אבל אסור לי, לא אכפת לי שמשהו אחר יכתוב
אני ממש מסוקרן!
מתי בערך אמור לצאת?
פרטים בקרוב!