• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

ב.ד.ה הגאון הרב נפתלי יונה זצ"ל

אכן, ביום שלישי באור חביב בהשתתפות מרן שליט"א מרן רה"י הגר"מ צדקה שליט"א הגה"צ רבי אברהם יונה שליט"א ועוד.
המספידים:
מרן הרב משה צדקה
מרן הרב יצחק יוסף
הגאון הגדול רבי בניהו שמואלי
הגאון הגדול רבי אברהם יונה
הגאון הגדול רבי בנימין אלישיב
אחיו, בניו, וחתניו.

יהי זכרו ברוך.

נערך לאחרונה:
יצחק כהן גם אתה נעלמת לנו קצת, לא לעזוב אותנו!
האומנם כן. אני הקטן לאחרונה משתדל כמה שפחות להיכנס לפורום הלזה (אולי המנהל לא כזה התחבר למה שכתבתי וימחוק....)
אבל כל פעם שיהיה לי איזה עדכון על הרמ"ק או לאו דווקא זה אני יעדכן וכדו'
פשוט כל דבר שאני אהבתי פה - נמחק או ננעל, או רק באישור (תמונות של רבנים בחנוכה פרסמו רק בסוף חנוכה וכדו') (והשרשור של האחרים מצונזר כל הזמן בקיצור החיים לא קלים כאן.).

אם רוצים למחוק, שימחקו מה שהם רוצים - הם כאן המנהלים.

נערך לאחרונה:
האומנם כן. אני הקטן לאחרונה משתדל כמה שפחות להיכנס לפורום הלזה (אולי המנהל לא כזה התחבר למה שכתבתי וימחוק....)
אבל כל פעם שיהיה לי איזה עדכון על הרמ"ק או לאו דווקא זה אני יעדכן וכדו'
פשוט כל דבר שאני אהבתי פה - נמחק או ננעל, או רק באישור (תמונות של רבנים בחנוכה פרסמו רק בסוף חנוכה וכדו') (והשרשור של האחרים מצונזר כל הזמן בקיצור החיים לא קלים כאן.).

אם רוצים למחוק, שימחקו מה שהם רוצים - הם כאן המנהלים.
צי זה הרמ"ק

חזור
חלק עליון