נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
מאוד מעניין ומוזר[עד כדי כך שבחור אחד שאל אותי אם באמת כל הרבנים נגד או שכבר מסכימים לגיוס כמו 'ביחידת חשמונאים' ה"י. ולכן כדי שלא יהיה עוד שחושבים כך רח"ל ואף לחזק המחוזקים יש לקחת חלק בעניין!]
ממש לא מוזר. מה שמוזר ומפליא היא המציאות שחכי"ם חרדים 'משלנו' מנסים לקדם חוק גיוס של גיוס חצי מהבחורים החרדים, (רובם ספרדים בכו"א כעת).מאוד מעניין ומוזר
לא סתם הוא שאל כזאת שאלה משום שבזמן שיש גזירת גיוס על חרדים יש רבנים שהולכים ומחזקים את נצח יהודה שחושב שהוא לחרדים והיום שמעתי שני בחורים שאמרו לי אם רב פלוני...... הלך לכנס וחיזק אותם זה אומר שאין בעיה ללכת ה' ירחם עלינו (המדובר בכנס שנועד וכל מטרתו הייתה בשביל לגרום לעוד גיוס חרדים לנחל ה''י)אבקש מכל מאן דידעי להשתתף ולכתוב את דעתם של גדולי הרבנים [עד כדי כך שבחור אחד שאל אותי אם באמת כל הרבנים נגד או שכבר מסכימים לגיוס כמו 'ביחידת חשמונאים' ה"י. ולכן כדי שלא יהיה עוד שחושבים כך רח"ל ואף לחזק המחוזקים יש לקחת חלק בעניין!]
מה הקשר אלי![]()
דיווח: צה"ל מתכוון להוציא בקרוב 14 אלף צווי גיוס לחרדים - כל רגע
על רקע איומי המפלגות החרדיות לפרק את הממשלה בשל חוק הגיוס, צה"ל מתכנן להכפיל את מספר הצווים ולשלוח 14,000 צווים נוספים לצעירים חרדים בחודשים הקרוביםwww.kore.co.il
יש כאלה שזה קשור עליהם...מה הקשר אלי
?מה יהיה מענה בבית דין של מעלה אל מול דמעות האלמנות והיתומים? אוי לנו ואהה עלינו