ע"ה ס"ט Well-known member 17 אפריל 2023 #21 מוח חושב אמר: אם כבר שואלים על גדולי ישראל, האם יש למישהוא מידע על רב גדול שרואה דברים על בן אדם ואומר לו? לחץ כדי להרחיב... אם יצא לך לפגוש אותי, אומר לך כמה דברים עליך...
מוח חושב אמר: אם כבר שואלים על גדולי ישראל, האם יש למישהוא מידע על רב גדול שרואה דברים על בן אדם ואומר לו? לחץ כדי להרחיב... אם יצא לך לפגוש אותי, אומר לך כמה דברים עליך...
N nati Well-known member 17 אפריל 2023 #23 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: לי זכור שלפעמים יורד הרב בליל שבת אחר הסעודה לחץ כדי להרחיב... לאן יורד? אגב, כבודו מחבר ספר עתה באתי?
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: לי זכור שלפעמים יורד הרב בליל שבת אחר הסעודה לחץ כדי להרחיב... לאן יורד? אגב, כבודו מחבר ספר עתה באתי?
פ פשוט Well-known member 17 אפריל 2023 #24 nati אמר: לאן יורד? לחץ כדי להרחיב... בית כנסת קורונה שתחת ביתו.
ע"ה ס"ט Well-known member 17 אפריל 2023 #25 nati אמר: לאן יורד? אגב, כבודו מחבר ספר עתה באתי? לחץ כדי להרחיב... לא רק. ספרים רבים ובניהם עתה באתי.
nati אמר: לאן יורד? אגב, כבודו מחבר ספר עתה באתי? לחץ כדי להרחיב... לא רק. ספרים רבים ובניהם עתה באתי.
י יעקב ישראל מורה Active member 17 אפריל 2023 #26 פשוט אמר: בית כנסת קורונה שתחת ביתו. לחץ כדי להרחיב... היום זה כבר לא ביכנ"ס קורונה אלא בית כנסת לכל דבר עשו שם שיפוץ יפה מאוד כיאה לבית ה'
פשוט אמר: בית כנסת קורונה שתחת ביתו. לחץ כדי להרחיב... היום זה כבר לא ביכנ"ס קורונה אלא בית כנסת לכל דבר עשו שם שיפוץ יפה מאוד כיאה לבית ה'
פ פשוט Well-known member 18 מאי (5) 2023 #27 יעקב ישראל מורה אמר: היום זה כבר לא ביכנ"ס קורונה אלא בית כנסת לכל דבר עשו שם שיפוץ יפה מאוד כיאה לבית ה' לחץ כדי להרחיב... עברתי שם היום, ואכן הפכו האהל לבית כנסת של קבע, אבל נמצאים שם בשיא השיפוצים.
יעקב ישראל מורה אמר: היום זה כבר לא ביכנ"ס קורונה אלא בית כנסת לכל דבר עשו שם שיפוץ יפה מאוד כיאה לבית ה' לחץ כדי להרחיב... עברתי שם היום, ואכן הפכו האהל לבית כנסת של קבע, אבל נמצאים שם בשיא השיפוצים.
ס"ט Well-known member 18 מאי (5) 2023 #28 בנימין לוריא אמר: קצת רחוק, לא? (כמדומני שזה יותר משעה הליכה). עכ"פ, שם באזור יש גם את הרב בן ציון מוצפי. לחץ כדי להרחיב... אם התכוונת שכתבת שם באיזור לקטמון.. הרב מוצפי גר בסנהדריה
בנימין לוריא אמר: קצת רחוק, לא? (כמדומני שזה יותר משעה הליכה). עכ"פ, שם באזור יש גם את הרב בן ציון מוצפי. לחץ כדי להרחיב... אם התכוונת שכתבת שם באיזור לקטמון.. הרב מוצפי גר בסנהדריה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 מאי (5) 2023 #29 סט אמר: אם התכוונת שכתבת שם באיזור לקטמון.. הרב מוצפי גר בסנהדריה לחץ כדי להרחיב... שם באזור הכוונה לאזור של אור חביב.
סט אמר: אם התכוונת שכתבת שם באיזור לקטמון.. הרב מוצפי גר בסנהדריה לחץ כדי להרחיב... שם באזור הכוונה לאזור של אור חביב.
ס"ט Well-known member 18 מאי (5) 2023 #30 בנימין לוריא אמר: שם באזור הכוונה לאזור של אור חביב. לחץ כדי להרחיב...